Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Keep calm & go to London

Engelska i London

Lär dig engelska i den brittiska huvudstaden. London har allt - historia, nöjen, trendiga kvarter och världsberömda sevärdheter. Gör dig redo för en språkresa där vi upptäcker det bästa av vad London har att erbjuda!


Välj kurs – London

Engelska i Docklands, London

Från 27 495 kr

Engelska i Greenwich, London

Från 27 395 kr

Engelska i Harrow, London

Från 26 995 kr

Engelska i Roehampton, London

Från 25 295 kr

E-sportläger i London

Från 25 795 kr

Fakta om London

Språk: Engelska
Ålder: 14–17 
Invånare: 7,8 miljoner
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Sommartemperatur: 23 °C
Shopping: Ja, här finns allt!

Campus i London

Prova på det riktiga studentlivet under din språkresa genom att bo på ett campus. I London kan du välja mellan fyra olika campus, med olika profiler, i olika delar av London. Detta är en häftig upplevelse som du kommer att älska!

Du bor i ett enkel- eller dubbelrum. Frukost, lunch och middag ingår. När vi åker på utflykter tar vi med oss en lunchlåda.

Aktiviteter som ingår

Det finns mycket att se och göra i London, så självklart ägnar vi oss åt mycket mer än bara engelskalektioner! Efter skoldagen upptäcker vi denna häftiga stad och hittar på roliga aktiviteter. Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

8-Westminster-Bridge-London-Big-Ben-AdobeStock_99879467.jpg

Det bästa av London – sightseeing

Under våra veckor i London har vi chansen att se det absolut bästa av staden, och vi besöker världsberömda sevärdheter och platser och vi bara sett på film. Vi åker på guidade sightseeingturer, både med buss och till fots, och efter din språkresa i London kommer du garanterat att känna dig som hemma här och ha dina egna London-favoriter.

Under din resa besöker vi platser som Buckingham Palace, Westminster Abbey och Big Ben, stadsdelar som Covent Garden, Kensington, Chelsea, Camden och SoHo samt populära parker såsom St. James's Park och Hyde Park. Berätta för dina STS-ledare om det är något särskilt du vill uppleva i London så gör de sitt bästa för att uppfylla din önskan.

Shoppingturer

London är för många ett shoppingparadis, så se till att spara ihop lite pengar innan din resa. Här finns någinting för alla! Handla second hand på marknader i Camden och Notting Hill, besök stora köpcenter som Westfield i utkanten av staden eller populära klädkedjor på Oxford Street mitt i centrala London. Om shopping inte intresserar dig rekommenderar vi dig ändå att besöka Londons fartfyllda marknader och shoppinggator. Här är det alltid fullt med liv, food trucks och trevlig stämning.

Spel och aktiviteter

Du kommer inte ha en tråkig stund på sin språkresa i London! Dina STS-ledare ordnar varje dag massor av roliga aktiviteter för dig och din språkresegrupp. Det kan vara allt från spel- eller filmkvällar, quiz eller karaoke. Dessa aktiviteter är perfekta när du bara vill ta det lugnt, umgås och ha kul ihop med dina nya vänner.

Olika sportaktiviteter

Kom ihåg att packa med träningskläderna till London! Du får chansen att testa på flera olika sporter under språkresan. Det anordnas både sportturneringar och "Olympics Night" där vi tävlar och har det roligt. Prata med dina ledare om det är någon särskild sport du vill utöva så försöker de att fixa det

STS Student Party

Dina STS-ledare anordnar studentpartyn där du och de övriga STS-elever har kul med musik, dans, snacks och mycket prat. Ett perfekt avslut på en fullspäckad dag!

Om London

London är en stor och fartfylld stad med historik, mode och trender, kultur, musik, sport och mat från hela världen att upptäcka. Som du säkert vet finns det även många kända sevärdheter att titta närmare på, som till exempel Big Ben, Tower Bridge eller London Eye. Vi besöker alla! Och om du är intresserad av fotboll är det här helt klart rätt plats för dig!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018