Keep calm & go to London

Språkresa till London

London har länge varit ett av världens mäktigaste imperium, och är fortfarande en av världens mest tilldragande städer som alltid ligger i framkant när det kommer till kultur, mode, affärer, underhållning och vetenskap. London är inte som någon annan stad, och är den absolut bästa platsen att lära sig engelska på.

Highlights

  • En av världens bästa städer
  • Det bästa av Storbritanniens kulturliv
  • Historiska platser runt varje hörn
  • Centrum för mode och innovation
  • Ikoniska sevärdheter som Big Ben och London Eye
  • Massor av gratiskonserter under sommaren

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i London

London är utan tvekan en av de bästa platserna att lära sig engelska på, om du väljer den här resan kommer du vara i gott sällskap: studenter från över 200 länder väljer att förbättra sin engelska här medan de njuter av allt som den här fantastiska staden har att erbjuda. STS-studenter har möjlighet att välja bland klassiska språkresor, som också är våra mest populära. Det är det perfekta sättet att få ut det mesta av din sommar! Du får en perfekt blandning av lektioner i klassrummet, roliga aktiviteter och spännande utflykter. Det ger dig ett djup och förståelse för språket, staden och den brittiska vardagen. Förbättra din engelska tillsammans med studenter från hela världen i Englands fascinerande huvudstad, det blir en sommar du aldrig kommer glömma!

Att bo i London  

På din språkresa till London kan du antingen få en försmak av campuslivet eller uppleva den brittiska kulturen på nära håll genom att bo hos en värdfamilj. Både Docklands och Harrow campus har ett utmärkt läge nära centrala London och STS-personal finns på plats dygnet runt. Frukost, lunch och middag ingår och serveras varje dag i matsalen på campus. För en personligare kulturell upplevelse kan du välja att bo hos en lokal värdfamilj, där du har chansen att yttligare öva på språket med personer som har engelska som modersmål.

Aktiviteter

Våra språkresor till London består av mer än bara engelskalektioner. Du får chansen att upptäcka allt det fantastiska som London har att erbjuda genom olika aktiviteter och utflykter tillsammans med våra erfarna och engagerade STS-ledare. Du får besöka den engelska huvudstadens världsberömda sevärdheter och områden, uppleva fantastiska shopping, och roliga aktiviteter som hjälper dig att lära känna London och dina nya vänner ännu bättre.

Tillval

Få ut det mesta av din språkresa genom att lägga till vårt populära Explorer Pass till din bokning. Massor av olika aktiviteter ingår i Explorer Pass i London: ett besök på Madame Tussauds, en åktur i London Eye, en linbana med Emirates Air Line och en kryssning på Themsen.

Om London

Historisk men modern, storstad men med sin egen unika identitet, London är en stad som ingen annan. Ikoniska sevärdheter och historiska landmärken finns runt varje hörn, och varje dag fylls av spänning och äventyr! Utöver de berömda sevärdheterna finns det fascinerande museer och vackra parker, roliga evenemang, shower och konserter varje dag. Starta ditt äventyr med STS idag för att få uppleva allt på plats!

Snabbfakta

Språk: Engelska 
Invånare: 8.4 miljoner 
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod: +44 
Yta: 1,572 km2

Att resa till London

Vi ser alltid till att du har en smidig och bekväm resa till din destination. Du kommer träffa din STS-ledare på din flygplats och sedan flyga tillsammans till London. När ni har landat kommer du resa till ditt campus tillsammans med personalen och de andra eleverna.

Sammanfattning

Tillbringa sommaren med att utforska en av världens bästa städer tillsammans med andra ungdomar som vill vara med om samma äventyr som du. Träna på din engelska, bli mer självständig och träffa nya vänner från hela världen på våra språkresor till London.