Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Resan för dig som älskar fotboll

STS Chelsea FC Foundation Football Camp

Älskar du fotboll? Häng med STS till London och Chelsea FC’s Football Camp. Här får du en perfekt blandning av träning på planen, teori, taktik, engelska och samtidigt möjlighet att njuta av storstadslivet i London.


Välj kurs – London Chelsea

Koden BESTXMAS ger dig rabatt

STS Chelsea FC Foundation Football Camp

Från 24 795 kr

1_Chelsea_stadium-flag (1).jpg

Spela fotboll med Chelsea FC

Älskar du fotboll? Häng med STS och Chelsea FC’s Football Camp och få en perfekt blandning av träning på planen, teori, taktik, engelska och samtidigt möjlighet att njuta av storstadslivet i London.

Läs mer om STS Chelsea Football Foundation

1_Malin_Leader_New_York_2299.jpg

4 anledningar till att välja STS

 • Vi är erfarna yrkesmänniskor
 • Vi finns vid din sida under hela resan
 • Våra elever rekommenderar oss
 • Vi älskar också att resa

Fakta om London

Språk: Engelska
Ålder: 12–17
Invånare: 7,8 miljoner
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Sommartemperatur: 23 °C
Shopping: Ja, här finns allt!

Jag läste om kursen och tyckte att kombinationen av träning och aktiviteter verkade kul, så jag bestämde mig för att åka. Jag ångrar inte en sekund.
Alva Grahn
Chelsea FC Foundation Football Camp

Campus i London

Testa på det verkliga studentlivet i London när du bor på London Docklands, University of East London. Detta är ett trevligt universitetscampus som ligger strax utanför London.

Accomodation-University-East-London.jpg

Du bor på campus med alla dina lagkamrater

Alla fotbollsstudenter och ledare bor på University of East London som är ett fint universitetscampus i utkanten av London. Fotbollsträningen och alla matcher hålls i närheten av campuset, och här finns det gott om sköna ställen att hänga på för dig och dina nya vänner efter träningen. Helpension ingår.

Aktiviteter som ingår

Häng med och spela fotboll i sommar! Med STS Chelsea Football Camp får du mycket mer än fotbollsträning och fotbollsinspirerade engelskalektioner! Efter träningen upptäcker vi allt som den här vackra staden har att erbjuda. Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

8-Westminster-Bridge-London-Big-Ben-AdobeStock_99879467.jpg

Det bästa av London – sightseeing

London är en fantastisk stad, och under vår tid här så utforskar vi både välkända sevärdheter och områden. Vi får guidade turer, och efter några veckor i staden kommer du både känna dig som hemma och ha hittat dina personliga London-favoriter.

Under redan kommer vi besöka kända sevärdheter som Buckingham Palace, Westminister Abbey och Big Ben, områden som Covent Garden, Chelsea, Camden och Soho, och kända parker som St. James' Park och Hyde Park. Prata med dina STS-ledare om det är något speciellt du vill se eller göra i London så ska de försöka ordna det.

Massor av shopping

London erbjuder otrolig shopping, och här finns något för alla stilar och åldrar. Du kan hitta riktiga loppisfynd på marknader i Camden och Notting Hill, besöka stora köpcenter som Westfield en liten bit utanför stan, eller shoppa i populära butiker på Oxford Street mitt i centrala London. Vi lovar att det finns något för alla! Även om du inte känner för att shoppa så rekommenderar vi att du besöker marknaderna och shoppinggatorna ändå, för där händer det alltid något, finns spännande food trucks och en härlig atmosfär.

Spel och aktiviteter

Dina STS-ledare anordnar varje dag massor av roliga aktiviteter för dig och resten av språkresegruppen. Det kan vara allt från spel-, quiz eller filmkvällar till karaokekvällar. Det finns inget bättre sätt att avsluta en fantastiskt rolig dag på än att slappna av och umgås med dina nya vänner.

Olika sportaktiviteter

Här behöver du inte bara spela fotboll! Dina STS-ledare kommer anordna massor av roliga sportaktiviteter för dig och dina vänner. Allt går ut på att ha så roligt som möjligt, så det anordnas turneringar och "Olympic Night" där ni kan testa på olika sporter. Prata med dina STS-ledare om det är någon speciell sport som du vill testa så ska de försöka ordna det.

STS Student Party

Självklart anordnar era STS-ledare roliga fester för dig och dina nya vänner. Det är ett perfekt sätt att lära känna varandra, och det kommer vara massor av skoj, musik, dans och snacks!

Om London

London är en stor och fartfylld stad med historik, mode och trender, kultur, musik, sport och mat från hela världen att upptäcka. Som du säkert vet finns det även många kända sevärdheter att titta närmare på, som till exempel Big Ben, Tower Bridge eller London Eye. Vi besöker alla! Och om du är intresserad av fotboll är det här helt klart rätt plats för dig!


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018