Språkresor
+46 771-20 20 40
Ett paradis i engelska kanalen

Strandliv och Paris

När du reser med oss till Jersey tillbringar du en stor del av din fritid på stranden och får chans att prova på olika vattensporter. På väg till Jersey får du också ett par dagar i Paris!

8-Paris-France-CC0.jpg

Två nätter i Paris

Börja din språkresa till Jersey i Paris. Under besöket har vi tid med en guidad busstur och möjlighet att shoppa runt om i Paris.

Höghöjdsbanor

Intelligens, mod och skicklighet för det ultimata provet. Mellan 3 och 8 meter ovanför marken guidar våra instruktörer dig genom en av de mest spännande aktiviteter som vi erbjuder. Utmana dina krafter i koordination, lös gåtor i luften, peppa dina kompisar och njut av det roligaste du kan hitta på utan fötterna på marken!

Jerseys krigstunnlar

Jersey krigstunnlar visar den sanna berättelsen om ockuperingen av Jersey under andra världskriget. Det är en av de mest populära turistattraktionerna på ön och är ett viktigt kulturarv. Besöket går längs de tunnlar som en gång grävts av tyska soldater. Upplev hur ockupationen kändes för de som levde då, besök War Trail för att se hur naturen tar tillbaka den mark som en gång användes för tunga artillerier, sitt en stund i Garden of Reflection och skänk en tanke åt alla de tusentals invånare som dog under kriget eller slappna av på kafé- och shoppingområdet. Här finns något intressant för alla.

8_shutterstock_153817571_Paddle_Board_Ocean.jpg

Stand up Paddling (SUP)

Stand up Paddling är snabbt växande sport som är ett roligt och enkelt sätt aktivera sig ovan vattenytan. Med minsta möjliga utrustning kan du paddla på allt från hav till sjöar och vattendrag – inga vågor behövs. SUP ger en fantastisk träning av hela kroppen och har blivit en favoritaktivitet för skidåkare, snowboardåkare och andra idrottare. Och eftersom du står upp i full höjd kan du njuta av en fantastiskt utsikt, både havsdjur och det som finns ovan ytan i horisonten. Det är nästan som att gå på vatten!

1_Banana_boat_3395.jpg

Banana Boat

Swisha fram längs Jerseys kust med dina vänner på en bananbåt bakom en motorbåt. Håll i er under turen!

Speedboat

Följ med dina vänner på en rundtur i St Helier Bay i en toppmodern motorbåt!

1_Mimi_Nguyen_Jersey_CTM_image46.jpg

Fler aktiviteter som ingår i Jersey

 • Stadspromenad i St Helier
  Lära känna ön och staden för att snabbt känna dig hemma.
 • STS Activities
  Ett urval av roliga aktiviteter.
 • STS Student Party
  STS Student Party äger vanligtvis rum en gång i veckan. Här får du höra både det senaste skvallret och dansa till den senaste musiken.
 • Badutflykt till saltvattenspooler
  Havre des Pas ligger på Jerseys södra sida nära staden St Helier. Här simmar vi i underbara pooler med saltvatten.

Välj kurs – Jersey

Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska

Original
Från 20 995 kr

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka!

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017