Alltid öppet köp i 30 dagar och fri ombokning till 31 mars
Bli bättre på att rida – på engelska
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Ridläger i Hastings

Ålder 12-17

Språkresa eller ridläger i sommar? Varför inte båda! Spendera sommaren i vackra Hastings på Englands fantastiska sydkust, träna din engelska, träffa vänner från hela världen, delta i roliga aktiviteter samtidigt som du får utveckla din passion för ridning.

Ridläger i Hastings  

Vårt unika ridläger är en perfekt kombination av klassrumsundervisning och ridläger. Under en vecka har du engelskalektioner vid Sussex East College, en av Englands bästa skolor, med ljusa och moderna lokaler och massor av kaféer och butiker i närheten. Under de återstående två veckorna fokuserar du på ridningen, och då ingår dressyr, hoppning och terräng på de gröna kullarna i södra England. Roliga aktiviteter och utflykter ingår under resan vilket gör att du lär känna många internationella vänner och utforskar Hastings och dess omgivningar.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vårt systerföretag Language Study Centres, som är auktoriserat av British Council.

britishcouncil.png

Aktiviteter som ingår

Våra språkresor till Hastings innehåller massor av roliga aktiviteter och utflykter. Vad sägs om besök i London och Brighton, sköna strandutflykter och massor av kvällsaktiviteter? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Hastings? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

Under din språkresa i Hastings bor du hos en noga utvald värdfamilj, vilket inte bara ger dig möjlighet att träna din engelska varje dag utan även ger dig chansen att fördjupa dig i den brittiska kulturen.

Att bo hos en värdfamilj gör att du kan fördjupa dig i den lokala kulturen. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, värdfamilj/helpension
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss