Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Vi bryr oss om din trygghet. Sommarens språkresor skjuts fram till 2022. Läs mer
Förbättra din engelska i Hastings

Engelska i Hastings

Ålder 12-17

Människor har i hundratals år spenderat sina somrar i Hastings, och det är inte svårt att förstå varför. Närheten till havet, de gröna parkerna, de smala gränderna och den fantastiska piren gör Hastings till den perfekta staden för både språkstudier och semestrar. Åk på språkresa till Hastings för att ta reda på vad som gör den här staden så speciell!

Klassisk engelskakurs

Under din språkresa till Hastings kommer du läsa STS klassiska engelskakurs, vår mest populära språkkurs. Engelskalektionerna har en perfekt blandning av övningar och test så du förbättrar din läs- och skrivförmåga, ditt uttal och ditt ordförråd. Individuella uppgifter blandas med gruppövningar vilket gör att du utvecklas på flera områden. Efter bara några dagar kommer du märka stora framsteg, särskilt när det kommer till uttal och flyt i språket, men även när det kommer till självförtroende i de dagliga samtalen. Alla aktiviteter och utflykter kommer dessutom ge dig många möjligheter att träna din engelska i vardagliga situationer tillsammans med dina nya internationella vänner och dina STS-ledare.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vårt systerföretag Language Study Centres, som är auktoriserat av British Council.

BritishCouncil150.png

Aktiviteter som ingår

Våra språkresor till Hastings innehåller massor av roliga aktiviteter och utflykter. Vad sägs om besök i London och Brighton, sköna strandutflykter och massor av kvällsaktiviteter? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Hastings? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

Boende

Under din språkresa i Hastings bor du hos en noga utvald värdfamilj, vilket inte bara ger dig möjlighet att träna din engelska varje dag utan även ger dig chansen att fördjupa dig i den brittiska kulturen.

Att bo hos en värdfamilj gör att du kan fördjupa dig i den lokala kulturen. 

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, värdfamilj/helpension
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck

Omdömen

Datum & priser

Alla datum