Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"
Besegra det engelska språket

Språkresa till Hastings

Häng med på en språkresa till Hastings i sommar och lär dig engelska i den vackra kuststaden! Hastings är populär sommarstad som lockar till sig ungdomar från hela världen. Njut av den långa stranden tillsammans med dina nya vänner och upplev den bästa sommaren i ditt liv!

Highlights

  • Konstnärlig stämning
  • Unika Hastings Pier
  • Spännande och innovativ mat
  • Fascinerande medeltida historia
  • Fantastiska klippiga landskap
  • Rolig sommar vid kusten

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Hastings 

Hastings är en blandning av en härlig badort, en historisk plats och en rolig och modern stad, vilket gör den till en perfekt stad att tillbringa sommaren i. På din språkresa i Hastings kan du välja en klassisk språkresa, som är vår mest populära språkkurs med erfarna lärare som är utbildade att hjälpa dig att utveckla alla aspekter av språket. Efter avslutad kurs har du breddat ditt ordförråd, fått bättre flyt i språket och blivit tryggare i att uttrycka dig framför dina nya vänner. Du kan dessutom välja vårt ridläger där du kombinerar språkträning med ridning, ett perfekt val för dagens och framtidens ryttare.

Att bo i Hastings 

Under din språkresa i Hastings bor du hos en noga utvald värdfamilj som välkomnar dig och andra STS-elever till sina hem med öppna armar. Alla våra värdfamiljer och deras hem är olika, vissa bor i typiska brittiska radhus, andra i stora villor, vissa har egna barn och andra har det inte. Men alla är välkomnande och generösa och har ett stort intresse för kulturella utbyten. Många av STS värdfamiljer är värdfamilj åt elever varje sommar och håller ofta kontakten med våra studenter långt efter att deras vistelse är över. Värdfamiljerna är engelsktalande och uppmuntrar dig att tala så mycket som möjligt. Att bo hos en värdfamilj är ett perfekt sätt att lära dig om den engelska kulturen.  

Aktiviteter

På våra språkresor i Hastings ingår mycket mer än bara engelskalektioner. Det blir många roliga aktiviteter och utflykter på fritiden som leds av en erfarna och engagerade STS-ledare. Aktiviteterna inkluderar en guidad tur i Hastings, utflykter till stranden samt olika spel- och sportaktiviteter. Dina STS-ledare kommer dessutom anordna fester med musik, dans och snacks där du kan ha roligt tillsammans med de andra eleverna.

Tillval

Få ut det mesta av din språkresa genom att lägga till vårt populära Explorer Pass till din bokning. Massor av aktiviteter ingår i Explorer Pass i Hastings: en dagsutflykt till London, entré till London Eye där du kan se alla stora turistattraktioner, ett besök i en annan av våra populära språkresestäder Brighton med bland annat den fantastiska Brighton Royal Pavilion, resor till Smuggler’s Adventure, Blue Reef Aquarium och the Observatory, och sist men inte minst, ett besök i Canterbury och Hastings Castle.

Om Hastings  

Hastings är en populär kuststad i East Sussex på Englands sydkust. Det är en charmig fiskestad dit tusentals turister kommer varje år för att njuta av stranden och det varma vädret. Det är en historisk stad med unika byggnader, slott och museer med minnen från den kända striden om Hastings år 1066. Staden erbjuder en perfekt blandning av stadslivet och det mer avslappnade strandlivet vilket gör detta till ett perfekt resmål för din språkresa i sommar.

Snabbfakta

Språk: Engelska  
Invånare: 90,000 
Valuta: Brittiska pund (GBP) 
Landskod: +44 
Yta: 29.72 km2 

Jag har lärt mig mer engelska än någonsin tidigare och fått vänner för livet! / Minna Hobohm

Att resa till Hastings

Vår STS-personal möter dig på din valda flygplats och ni reser tillsammans till London. När ni har landat tar ni sedan en buss till hämtningsplatsen där din värdfamilj väntar på dig. Bussturen mellan London och Hastings tar ungefär två och en halv timme.

Sammanfattning

Hastings har varit en av våra mest populära språkresor i över 50 år och lockar än idag studenter från hela världen som vill förbättra sin engelska under sommarlovet. Staden har en lång, fin strand, vackra kullar och en charmig stadskärna. Det är den perfekta sommarstaden, där du kommer skapa minnen för livet.