Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Besegra det engelska språket

Engelska i Hastings

Hastings har varit en favorit hos STS-elever i över 50 år. Det är en klassisk semesterort vid havet med gröna kullar, hästar, fiskebåtar, den berömda Old Town och den underbara utsikten från East Hill. 


Välj kurs – Hastings

Engelska

Från 20 495 kr

Engelska + Riding

Från 25 795 kr

1_shutterstock_Riding_Horse_365215922.jpg

English + Riding = perfekt

Älskar du hästar och kan inte bestämma dig för att åka på ett ridläger eller på språkresa? Få båda i ett, lära dig mer engelska hästrelaterade ord och träffa vänner som delar din kärlek till hästar. Kan det bli bättre?

Mer om English + Riding

1_Hastings_6756.jpg

Maxa din resa

Få ut det mesta av din resa till Hastings! Med STS Explorer Pass kommer din resa att fyllas med ännu fler roliga aktiviteter och utflykter. Välj en av kurserna för att få mer information om vad som ingår i Explorer Pass.

Fakta om Hastings

Språk: Engelska
Ålder: 12–17 år
Invånare: 90 000
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Strand: Ja, lång och populär
Sommartemperatur: 23 °C
Shopping: Köpcentret Priory Meadow (och London under vårt besök där)

Jag har lärt mig mer engelska än någonsin tidigare och fått vänner för livet!
Minna Hobohm
Hastings, Dyslexia

Boende

Här bor du i en noggrant utvald värdfamilj som verkligen kommer att få dig att känna dig bekväm och välkommen. Detta kommer att innebär att du får lära känna en lokal familj och får en värdefull insikt i den brittiska vardagen. 

1_Host_Family_Malta_0917 (1).jpg

Våra värdfamiljer bor i olika områden av staden. Några bor inom gångavstånd från skolan och andra en kort bussresa bort. 

Du bor med 2–3 andra elever i en noggrant utvald värdfamilj. Frukost och middag serveras hemma. Du får en matsäck att ta med till skolan som lunch.

Aktiviteter som ingår

Våra språkresor till Hastings innehåller massor av roliga aktiviteter och utflykter. Vad sägs om besök i London och Brighton, sköna strandutflykter och massor av kvällsaktiviteter? Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

1_Kerstin_Eriksson_3532.jpg

Guidad tur av Hastings

Vi börjar språkresan på bästa möjliga sätt – med en guidad stadspromenad runt om i Hastings. På turen får du och din grupp chansen att bekanta er med ert hem för de kommande veckorna. Vi besöker bland annat skolan, strandpromenaden, city och berömda byggnader. Du får chansen att ställa frågor och lära känna din grupp bättre under en händelserik dag.

1-CTM-julia-cederblad-Backpack-Beach-Brighton.jpg

Strandutflykter

Hastings har ett fantastiskt läge, alldeles vid kusten. Vi åker på flera strandutflykter där vi kan njuta av havet och det soliga vädret. Slappa i solen eller hitta på roliga lekar och aktiviteter med dina nya vänner, du väljer själv!

Spel och aktiviteter

Dagligen anordnar dina STS-ledare olika aktiviteter för dig och din grupp, både dag- och kvällstid. Ibland får ni uppdrag att lösa, andra dagar är det quiz, talangjakter och roliga lekar. Dessa spel och aktiviteter är riktigt uppskattade av våra elever och ett perfekt sätt att lära känna gruppen bättre.

Olika sportaktiviteter

Packa träningskläderna – det är dags att sporta! Dina STS-ledare anordnar sportturneringar och “Olympics Night” där vi provar olika sporter och grenar. Allt är förstås bara för skojs skull och du får själv välja hur mycket du vill delta. Prata med dina ledare om det är någon särskild sport du vill utöva så försöker de att fixa det.

STS Student Party

Dina STS-ledare anordnar även studentpartyn där du och din språkresegrupp har kul med musik, dans, snacks och mycket prat. Sätt på dig en snygg outfit och förbered dig på ett par riktigt roliga kvällar!

Om Hastings

Hastings genomsyras av historia. Slottsrutinen på West Hill dominerar staden och året 1066 kommer alltid vara förknippat med den här fridfulla staden vid havet på grund av det berömda slaget. Hastings är mysigt och litet med allt inom räckhåll och Priory Meadow är verkligen ett bra shoppingställe. Stranden och strandpromenaden drar många turister – särskilt under sommaren. Piren som nästan förstördes av en brand har nu renoverats och öppnats igen.

Att plugga i Hastings är härligt och atmosfären är lugn. Vår skola – som faktiskt är en av våra bästa i England – ligger på en lättillgänglig plats.

Det här kan du göra i Hastings

Efter skolan kan du, dina ledare och nya vänner spela minigolf, besöka nöjesparken, ta en promenad i Old Town eller se staden från ovan om du klättrar uppför East Hill. Om du gillar att uppleva vardagslivet kan du gå till strandpromenaden där många samlas, speciellt under sommarmånaderna. 

Boende hos värdfamilj

Här bor du hos en noggrant utvald värdfamilj. På så vis kommer du att lära känna en lokal familj och får en värdefull inblick i den brittiska livsstilen.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018