Språkresor 15–18 år
STS Language Travel – roliga och utvecklande språkresor sedan 1958
Förbättra din engelska i London

Engelska i London

Ålder 15-17

Få en internationell upplevelse på din språkresa tillsammans med studenter från hela världen, när du besöker den fantastiska staden London.

Klassisk engelskakurs

På din språkresa till London läser du klassiska engelskakurser. Lektionerna har en perfekt blandning av övningar och test som förbättrar din läs- och skrivförståelse, liksom även uttal och ordförråd. Individuella uppgifter blandas med gruppövningar som gör att du kan utvecklas på flera områden. Du kommer märka framsteg redan efter några dagar av kursen, särskilt när det gäller flyt i språket och uttal, men även i självförtroende i det dagliga samtalet.

Alla dina lärare är CELTA-kvalificerade, och har lång erfarenhet och en professionell bakgrund. Allt studiematerial ingår och efter avslutad kurs får du ett STS-diplom. Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vår partner EC English. EC English har över 50 års erfarenhet och är ackrediterad av British Council.

Din språkkurs med STS

 • Undervisning: 15 timmar per vecka (kan variera, kontakta STS för mer information)
 • Klasstorlek: Max 17 elever per klass, en blandning av internationella studenter från över 20 länder
 • Nivå: Från A1 till C2 om CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetod: Vi undervisar på alla nivåer, från nybörjare till avancerade och kursen undervisas av kvalificerade lärare med akademiska intyg. De arbetar med varierande lektionsplaner som utvecklar elevernas färdigheter på deras olika nivåer.
 • Material: Exklusivt läromaterial ingår i programavgiften
 • Start-test: Alla ska göra ett start-test, detta görs för att bedöma varje elevs språknivå
 • Diplom: I slutet av kursen får du en Akademisk rapport med bedömning enligt CEFR och certifikat för närvaro

Aktiviteter som ingår

Det finns mycket att se och göra i London, så självklart ägnar vi oss åt mycket mer än bara engelskalektioner! Efter skoldagen upptäcker vi denna häftiga stad och hittar på roliga aktiviteter. Alla utflykter och aktiviteter leds av erfarna och engagerade ledare.

Aktiviteterna på vardagarna är schemalagda efter lektionerna, men på helgerna har vi både halvdagsturer och heldagsutflykter. Alla aktiviteter är utformade så att du kan fortsätta lära dig mer engelska genom att umgås med dina nya vänner och delta i olika aktiviteter som att idrotta, åka på utflykter och vara med på olika sportevents. Tänk på att alla aktiviteter inte anordnas varje vecka, så vad du hinner uppleva beror på när du kommer och hur många veckor du väljer att vara här.

Den första kvällen när du anländer till London har vi en välkomstaktivitet där du får möjlighet att träffa personal och de andra eleverna samtidigt som du får all information som behövs för att göra din språkresa så bra som möjligt.

Boende

I London kan du välja mellan två typer av boende. Prova livet på campus tillsammans med andra elever eller bo tillsammans med dina nya kompisar hos en noggrant utvald värdfamilj. Läs mer om våra boendealternativ nedan.

Vad ingår?

 • Boende
 • Helpension
 • Transport till/från flygplats/tågstation
 • 15 tim språkundervisning/vecka
 • Kursmaterial
 • Aktiviteter och utflykter på plats
 • STS diplom
 • Lokala ledare och lärare
 • Support 24/7

Datum & priser 2023

Flyg- eller tågbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen eller tågstationen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst- och avgångstider.

Vi vill att du anländer mellan 9.00 och 16.00 samma dag som din kurs startar. Väljer du att flyga till London vill vi helst att du ankommer till London Gatwick eller till London Heathrow. . Boka din returresa från samma plats som du ankommer. Avresetiden kan vara flexibel, men helst mellan kl. 8-20 samma dag som kursen slutar.

Boka gärna dina biljetter via vår partner Dib Travel på telefon +46108887062 eller via e-post till support@dibtravel.com och tala om att du bokar för en STS student.