Språkresor 13–19 år
Discover You - in a new language
En spännande klassiker

Språkresa till Edinburgh

Bland vackra gotiska byggnader och dramatiska, steniga höjder, gömmer sig en av Europas mest vackra och spännande stad. Åk på en språkresa till Edinburgh för att utforska staden, förbättra din engelska och upplev en verklig magisk sommar.

Highlights

  • Skottlands huvudstad
  • Spännande och livlig stad
  • Platsinspiration till Harry Potter
  • Det berömda slottet i Edinburgh
  • Vacker medeltida arkitektur
  • Den kungliga botaniska trädgården

Våra program

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Edinburgh

Vår klassiska engelskakurs i Edinburgh ger dig möjligheten att kombinera lektioner med roliga aktiviteter och utflykter så att du kan förbättra din engelska samtidigt som du utforskar stadens kultur och vad Edinburgh har att erbjuda. Du studerar tillsammans med andra internationella klasskamrater på lektioner som är ledda av kvalificerade och passionerade lärare. Eftersom du hela dagarna omges av personer som har engelska som modersmål, kommer du i verkliga situationer att träna på vad du lärt dig. Våra kurser är så mycket mer än bara ett språk – du kommer att upptäcka nya saker om världen, dina klasskamrater och dig själv och du kommer att komma ihåg sommaren i Edinburgh som den bästa någonsin.

Din tid i Edinburgh

På din språkresa i Edinburgh har du möjlighet att välja mellan två typer av boende: På campus eller hos värdfamilj. Genom att bo på campus kommer du att uppleva känslan av självständighet och du har mer tid att spendera tillsammans med de andra studenterna. Å andra sidan, att bo hos en värdfamilj betyder att du har en unik chans att komma närmare lokalbefolkningen, träna mer på språket och bekanta dig med det skotska familjelivet – vilket gör hela upplevelsen ännu mer givande.

Aktiviteter

Din resa innehåller mer än bara språklektioner: Du har ett schema fullt av aktiviteter och utflykter runt Edinburgh. Du kommer att besöka några av stadens kändaste platser, så som The Royal Mile, Dean Village, Greyfriars Kirkyard och den imponerande Arthur’s seat - en berömd topp bland Edinburghs kullar. Du kommer att besöka fantastiska utställningar på The Museum of Scotland, den kungliga botaniska trädgården och det skotska nationella galleriet. Det kommer även att finnas tid för shopping på Princess Street, George Street och Stockbridge market.

Tillval

Du kan få ut mer av din språkresa genom att lägga till STS Explorer Pass. Då får du tillgång till ännu fler aktiviteter och utflykter så att du får ut det mesta möjliga av din tid utomlands. I Explorer-passet i Edinburgh ingår två utflykter till byn St Andrews, samt ett besök till Edinburgh Castle och Dynamic Earth som är ett häftigt interaktivt museum om naturens krafter. Till sist kommer du att åka på en utflykt till Loch Lomond i en av Skottlands vackraste nationalparker. De som åker på 3-veckorsresan får ännu mer aktiviteter inkluderade, som t ex Edinburgh Ghost Tour, ett besök till Scottish Parliament och en dagstur till Glasgow.

Om Edinburgh

Edinburgh är en av Europas vackraste städer, känt för sin gotiska arkitektur och dramatiska, steniga kullar. Harry Potter-fans kommer att hitta flera intressanta sevärdheter runt om staden eftersom staden var en inspiration för många ikoniska platser i filmerna, från Diagon Alley till självaste Hogwarts. Missa inte att besöka Elephant House café, caféet där JK Rowling skrev alla Harry Potter-böckerna.

Snabbfakta

Språk: Engelska
Befolkning: 500,000
Valuta: Brittiska Pound (GBP)
Landskod: +44

Att resa till Edinburgh

Vi finns här för att se till att allt går så lätt och smidigt som möjligt på din resa till Edinburgh. Vår personal kommer att möta dig på din avreseflygplats och är där för dig under varje steg på resan för att se till att du har en bekväm och säker resa. Väl på plats kommer du antigen att bli hämtad av din värdfamilj eller skjutsad direkt till campus. Alla våra aktiviteter och utflykter är ledda av erfarna ledare från STS som ser till att du är säker och får ut det mesta av din upplevelse.

Sammanfattning

Vår språkresa till Edinburgh erbjuder mycket mer än bara språklektioner. Förutom att du skaffar dig nya kunskaper och blir säkrare på din engelska, får du möjlighet att utforska en vacker stad fylld av historia, träffa människor från hela världen, delta i roliga aktiviteter och uppleva fantastiska saker. Detta är en upplevelse du bara får vara med om en gång i livet. Börja din resa idag och gör dig redo för en sommar du sent kommer att glömma.