Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Upptäck Brighton i din egen takt

Engelska i Brighton – Independent

Ålder 15-17

Tillbringa sommaren i denna livliga stad på Englands sydkust, där du övar upp din engelska och träffar andra internationella studenter. STS Independent-kursen ger dig möjlighet att göra saker på ditt eget sätt. Kombinera en suverän kurs i engelska med organiserade aktiviteter och få chansen att utforska en ny destination i din egen takt.

Independent-resor

Independent-kursen i Brighton har allt: Du får möjlighet att uppleva denna unika kuststad, öva på engelska genom vår kurs som är ackrediterad av British Council, träffa människor från hela världen och delta i fantastiska aktiviteter och utflykter. Du har även chansen att ytterligare utforska omgivningarna på egen hand och göra sådant som intresserar dig mest. I kursen ingår engelsklektioner och fritidsaktiviteter varje dag, men du har även viss frihet att utforma din fritid på egen hand.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vårt systerföretag Language Study Centres, som är auktoriserat av British Council.

BritishCouncil150.png

Snabbfakta om STS Independent-resor

 • Boka flyg och res på egen hand
 • STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen
 • Delta i en kurs som är ackrediterad av British Council
 • 3,5 timmar lektionstid per dag, 3-5 dagar i veckan (beroende på ankomst- och avresetider)
 • Träffa studenter från hela världen
 • Delta i aktiviteter och utflykter som en del av en internationell grupp
 • Du kan välja att inte delta i alla aktiviteter och istället upptäcka platser på egen hand
 • Flexibla datum för ankomst och avresa
 • Längd: 1–4 veckor

Aktiviteter

En av de stora fördelarna med Independent-kursen är att du, beroende på datumen för din vistelse, har chansen att delta i olika lektioner och aktivitetsgrupper under din tid i Brighton. Du har även friheten att hoppa över vissa aktiviteter för att få mer tid till att utforska staden på egen hand utifrån dina egna intressen. Med den här kombinationen av gruppaktiviteter och fritid har du möjlighet att uppleva allt som Brighton har att erbjuda.

Exempel på aktiviteter

Din vistelse i Brighton

I Brighton får du chansen att uppleva brittiskt studentliv när du bor på campus på universitetsområdet tillsammans med andra internationella studenter och personal från STS.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

Språkkurs yes
Aktiviteter och utflykter yes
Boende yes
Kursmaterial yes
Alla måltider yes
Transport till/från flygplatsen * yes
STS-ryggsäck yes
STS t-shirt yes

Kom ihåg att flygbiljetter inte ingår för STS Independent-resor. STS Independent-studenterna bokar sina egna flyg och reser på egen hand till och från destinationen. På detta sätt kan de välja de resealternativ som passar deras behov bäst. STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen.

* Boka ditt flyg till:

 • Flygplats: Heathrow (LHR) eller Gatwick (LGW)
 • Ankomst: Dagen för kursstart, innan 22.00.

Omdömen

Datum & priser

Alla datum