Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"
Det handlar inte bara om destinationen

No-Fly engelskakurs i Brighton

Ålder 12-17

Det handlar inte bara om destinationen, det handlar om resan också. Den här resan till Brighton gör att resvägen dit det blir en del av äventyret! Utforska den kreativa, färgglada, charmiga och unika staden Brighton på en fantastisk sommarspråkig resa. Gör resan ännu mer oförglömlig med en tågresa till din destination, ett besök i Paris på din väg dit och ett stopp i en annan stad på vägen tillbaka!

Standardkurs på engelska med en tvist

Brighton välkomnar mängder av språkstudenter varje sommar som kommer dit för att njuta av stadens ungdomliga vibe och roliga och kärleksfulla attityd. I Brighton kan du delta i vår internationella språkresa, som erbjuder den perfekta blandningen av lektioner och fritidsglädje. Du övar engelska, har spännande aktiviteter och utflykter, träffar nya människor från nya platser och utforskar en fantastisk och färgstark stad. Detta är redan mer än tillräckligt för att göra din språkresa oförglömlig. Denna unika kurs erbjuder dig chansen att lägga till ett helt ny nivå av äventyr till din resa.

Hoppa på ett tåg i en av våra avgångsstäder i Danmark, Tyskland, Frankrike eller Italien (om du reser någon annanstans ifrån kan du ta dig till en av dessa städer) och börja lära känna dina resvänner direkt. Genom att åka tåg kan du kan minska din resas påverkan på miljön och uppleva mer på vägen till din språkresa i Brighton. Denna resa kommer också att omfatta ett besök i Paris på vägen dit och ett besök i en annan stad, till exempel Bryssel, på vägen tillbaka (fantastiska aktiviteter ingår i varje stad!). Det är nästan som en mini-interrail-resa, där resan är en del av äventyret. Du får umgås med andra resenärer, utforska fler stora europeiska städer och när du anländer till Brighton har du redan upplevt en del av äventyret. Måltider kommer inte att inkluderas under tågresorna, men det finns många möjligheter att få tag på mat under resorna, både på tåget och under stoppen.

Våra språkkurser i Storbritannien genomförs av vårt systerföretag Language Study Centres, som är auktoriserat av British Council.

BritishCouncil150.png

Din språkkurs med STS

 • Undervisning: 15 timmar per vecka (kan variera, kontakta STS för mer information)
 • Klasstorlek: Max 20 elever per klass, en blandning av internationella studenter från över 20 länder
 • Nivå: Från A1 till C2 om CEFR (Common European Framework)
 • Undervisningsmetod: Kursen undervisas av kvalificerade lärare med akademiska intyg. De arbetar med varierande lektionsplaner som utvecklar elevernas färdigheter på deras olika nivåer
 • Material: Exklusivt läromaterial ingår i programavgiften
 • Start-test: Alla ska göra ett start-test, detta görs för att bedöma varje elevs språknivå
 • Diplom: I slutet av kursen får du en Akademisk rapport med bedömning enligt CEFR och certifikat för närvaro

Aktiviteter som ingår

På våra språkresor i Brighton ingår inte bara engelskalektioner, utan även massor av roliga aktiviteter för dig och dina nya vänner. Engagerade och erfarna ledare från STS håller i alla aktiviteter och utflykter under resan.

Maxa din språkresa

Få ut det mesta av din språkresa genom att lägga till vårt populära Explorer Pass till din bokning. Alla dessa aktiviteter ingår i ditt Explorer Pass i Brighton.

På din resa till Brighton kan du också testa olika vattensporter genom att lägga till sportkursen Vattensporter.


Ditt boende i Brighton

Under din språkresa i Brighton bor du hos en noga utvald värdfamilj.

Att bo hos en värdfamilj gör att du kan fördjupa dig i den lokala kulturen. 

Vad ingår?

 • Tågresa och ledare
 • Boende, värdfamilj/helpension
 • Språkträning
 • Aktiviteter och utflykter
 • Ryggsäck
 • STS T-Shirt
 • STS Diplom

Omdömen

Datum & priser

Kontakta oss