Språkresor
+46 771-20 20 40
Välkommen till London-by-the-Sea!

Engelska i Brighton

Låt dig inte luras av det vackra läget, den långa stranden och den klassiska piren – Brighton har samma puls, underhållning, trender och shopping som vilken storstad som helst. Och alla turister och språkreseelever som invaderar Brighton varje sommar gör atmosfären ännu mer färgstark och internationell.


Välj kurs – Brighton

Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska

Original
Från 16 995 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska + Photo

Foto
Från 21 995 kr

1_0695_Almunecar_Costa_Tropical_DSC_3292 (3).jpg

Lägg till Multiwater som en sportkurs

Anmäl dig till Multiwater-kursen under veckorna i Brighton. Du får testa Sand up Paddling (SUP), vindsurfing och segling vid sex olika tillfällen. Det kommer att bli grymt kul! Tillgänglig för STS Original.

Läs mer om Multiwater

1_Oxford_Magdalen college_6321.jpg

Prova det brittiska studentlivet

Bo på campus och se hur det är att vara student i Storbritannien. Du bor i ett enkelrum i en gemensam lägenhet och äter alla dina måltider i en gemensam matsal. Ett bra sätt att få nya vänner från många länder!

Boende på campus

Fakta om Brighton

Språk: Engelska
Ålder: 13–17 år
Invånare: 260 000 (inklusive Hove)
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Sommartemperatur: 23 °C
Strand: Ja. Lång med en lång känd pir
Shopping: Utmärkt i Brighton och ännu bättre i London ett stenkast norrut.

Mina tre veckor i Brighton var de bästa mitt liv!
Sabina Widman
Brighton

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka!

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017