Välkommen till London-by-the-Sea!

Språkresa till Brighton

Åk på en av våra populära språkresor till Brighton, njut av Englands vackra kust och upplev den livfulla atmosfären. Du kommer ha ditt livs bästa sommar i en av Englands mest unika städer!

Highlights

  • Drömlik kust
  • The Brighton Palace Pier 
  • Modern matkultur
  • Magiska Royal Pavilion
  • Stadens mångsidiga och inkluderande atmosfär
  • Bra shopping

Våra program

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Brighton

På språkresorna till Brighton får du den perfekta balansen mellan engelskalektioner och roliga aktiviteter. Brighton kallas ofta ‘London-by-the-Sea', och är en av Storbritanniens mest livfulla och intressanta städer. I Brighton deltar du i vår klassiska engelskakurs vår mest populära kurs. Det är en klassisk språkkurs där du förbättrar dina kunskaper och ditt uttal, samtidigt som du blir mer bekväm med att tala. Första dagen får du göra ett placeringstest för att du ska hamna i en grupp med ungdomar med samma förförståelse som du. Eftersom det är en internationell grupp så kommer du träffa nya vänner från hela världen. Du går i skolan på University of Brightons Moulecoomb-campus där dina lärare ser till att du lär dig så mycket som möjligt under resan. Allt studiematerial ingår och vid avslutad kurs får du ett STS-diplom.

Boende i Brighton

I Brighton kan du välja mellan två typer av boende. Prova livet på campus tillsammans med andra elever eller bo i en noggrant utvald värdfamilj. Genom att bo hos en värdfamilj får du uppleva brittiska traditioner och du får en insikt i hur det är att leva här. När du bor hos en värdfamilj bor du bor tillsammans med en annan STS-student. Helpension ingår både på campus och i värdfamilj, och oavsett vad du väljer så garanterar vi dig en säker och bekvämt resa med STS.

Aktiviteter

På våra språkresor till Brighton ingår inte bara engelskalektioner, utan även massor av roliga aktiviteter för dig och dina nya vänner. Engagerade och erfarna ledare från STS håller i alla aktiviteter och utflykter under resan. En guidad tur av Brighton, strandaktiviteter, beach party, olika spel och sporter samt det populära STS-partyt ingår för alla, så du kommer garanterat hitta något som du tycker om!

Tillval

Få ut mer av din språkresa genom att lägga till Explorer Pass till din bokning. Med Explorer Pass får du åka på extra många aktiviteter, som flera resor till London för att se huvudstadens kända sevärdheter, eller Brightons kända Sea Life Centre, ett stort akvarium (dessutom världens äldsta) med en häftig tunnel under vattnet. Missa inte heller besöket på Royal Pavilion och en utflykt till Canterbury.

Om Brighton

Brighton är Englands mest populära kuststad, med över 8,5 miljoner besökare varje år. Här händer det mycket året runt, men under sommaren kommer turister och språkresestudenter från hela världen för att njuta av allt som staden har att erbjuda. Brighton är en spännande studentstad som lockar ungdomar från hela England, både för studier, praktikperioder och för att arbeta. Brighton är den perfekta staden att spendera din språkresa i!

Snabbfakta

Språk: Engelska
Invånare: 260,000
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod: +44
Yta: 87.79 km2

Mina tre veckor i Brighton var de bästa mitt liv! / Sabina Widman

Att resa till Brighton

Vår personal kommer möta dig och din språkresegrupp på din valda flygplats och ni flyger sedan tillsammans till London. Väl i Brighton kommer ni fortsätta tillsammans med era ledare. Om du ska bo hos en värdfamilj kommer du åka till en samlingsplats där din familj hämtar dig, och om du ska bo på campus åker du dit tillsammans med STS personal och de andra studenterna.

Vi kan även erbjuda ett alternativ till flyg för våra resor till Brighton. Elever som ska till Brighton kan välja att åka tåg istället för att flyga. Du kan ansluta vid olika stopp på vägen och få möjlighet att se mer under din resa, minska ditt koldioxidavtryck och lära känna dina medresenärer redan innan kursen börjar.

Sammanfattning

Brighton är en av våra mest populära språkresedestinationer, och det är lätt att förstå varför människor från hela världen väljer att resa hit. Här finns mysiga stränder där många samlas för att bada, umgås och lyssna på musik under de långa sommarkvällarna.