Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Välkommen till London-by-the-Sea!

Engelska i Brighton

Låt dig inte luras av det vackra läget, den långa stranden och den klassiska piren – Brighton har samma puls, underhållning, trender och shopping som vilken storstad som helst. Och alla turister och språkreseelever som invaderar Brighton varje sommar gör atmosfären ännu mer färgstark och internationell.


Välj kurs – Brighton

Engelska i Brighton

Från 18 895 kr

Engelska + Photo

Från 25 495 kr

1_0695_Almunecar_Costa_Tropical_DSC_3292 (3).jpg

Lägg till Multiwater som en sportkurs

Anmäl dig till Multiwater-kursen under veckorna i Brighton. Du får testa Stand up Paddling (SUP), vindsurfing och segling vid sex olika tillfällen. Det kommer att bli grymt kul! Tillgänglig för STS Original.

Läs mer om Multiwater

1_Oxford_Magdalen college_6321.jpg

Prova det brittiska studentlivet

Bo på campus och se hur det är att vara student i Storbritannien. Du bor i ett enkelrum i en gemensam lägenhet och äter alla dina måltider i en gemensam matsal. Ett bra sätt att få nya vänner från många länder!

Boende på campus

Fakta om Brighton

Språk: Engelska
Ålder: 12–17 år
Invånare: 260 000 (inklusive Hove)
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Sommartemperatur: 23 °C
Strand: Ja. Lång med en lång känd pir
Shopping: Utmärkt i Brighton och ännu bättre i London ett stenkast norrut.

Mina tre veckor i Brighton var de bästa mitt liv!
Sabina Widman
Brighton

Campus eller värdfamilj

I Brighton kan du välja mellan två typer av boende. Prova livet på campus tillsammans med andra elever eller bo tillsammans med dina nya kompisar i en noggrant utvald värdfamilj.

1-Brighton-Moulsecoomb-Residential (2).jpg

Bo på campus

Upplev hur det är att gå i skolan i Storbritannien genom att bo på campus. Du bor i enkelrum i en delad lägenhet. Varje lägenhet har sex sovrum, gemensamt badrum, kök och umgängesyta.

I boende på campus ingår helpension. Du äter alla måltider i en gemensam matsal, förutom lunch på lördagar och söndagar då du får mig dig matsäck. En dag per vecka serveras det traditionell english breakfast i matsalen.

Det här alternativet är tillgängligt när du bokar STS Original.

1_Host_Family_Malta_0917.jpg

Bo i en brittisk värdfamilj

Genom att bo i en av våra noggrant utvalda värdfamiljer får du lära dig lokala traditioner och får en värdefull insikt i den brittiska livsstilen. Våra familjer bor på olika platser i Brighton och du bor tillsammans med upp till tre andra elever.

Du äter både frukost och middag hos din familj. Din familj ordnar en matsäck som du tar med till skolan.

Det här alternativet är tillgängligt när du bokar STS Original och Original + Photo.

Aktiviteter som ingår

På våra språkresor till Brighton ingår inte bara engelskalektioner, utan även massor av roliga aktiviteter för dig och dina nya vänner. Engagerade och erfarna ledare från STS håller i alla aktiviteter och utflykter under resan.

Om ingenting annat nämns så ingår utflykterna endast på språkresorna som är 2 eller 3 veckor.

1_Fanny_Alenius_Brighton_UK_0953.jpg

Guidad tur i Brighton

Under din första heldag i staden får du och din språkresegrupp en guidad tur i Brighton där ni får bekanta er med ert hem för de kommande veckorna. Vi besöker skolan, stranden, city och har en riktigt trevlig rundtur ihop. Passa på att ställa massor av frågor!

1-CTM-julia-cederblad-Backpack-Beach-Brighton.jpg

Strandutflykter

Brighton har ett perfekt läge alldeles vid kusten, och vi åker på flera strandutflykter där vi kan njuta av havet och det soliga vädret.

Beach Party

Dina STS-ledare anordnar en fest på stranden för dig och dina språkresevänner. En drömsk eftermiddag väntar med massor av musik, skratt och snacks.

Ingår endast för dig som åker på språkresa i tre veckor.

Spel och aktiviteter

Varje kväll anordnar dina STS-ledare roliga lekar och aktiviteter åt dig och din grupp. Det kan vara allt ifrån karaoke, quiz, spel- eller filmkvällar till roliga uppdrag och lekar. Ni har med andra ord fullt upp hela resan och kommer ha det riktigt kul ihop varje dag.

Olika sportaktiviteter

Packa träningskläderna – det är dags att röra på sig! Dina STS-ledare anordnar sportturneringar och “Olympics Night” under flera förmiddagar och kvällar där vi provar olika sporter och grenar. Allt är förstås bara för skojs skull och du får själv välja hur mycket du vill delta. Prata med dina ledare om det är någon särskild sport du vill utöva så försöker de att fixa det.

STS Student Party

Under ett par kvällar anordnar dina STS-ledare studentpartyn för samtliga STS-elever. Vi dansar, umgås, lyssnar på musik och har det kul ihop. Det är ett perfekt avslut på en fullspäckad språkresedag!

Om Brighton

Att över 8,5 miljoner människor besöker staden varje år och har etablerat Brighton som Englands främsta och mest populära kuststad. Det varma och soliga klimatet i söder samt det öppna förhållningssättet attraherar både konstnärer och kreativa personer samtidigt som staden får en ungdomlig känsla tack vare alla studenter.

Det här kan du göra i Brighton

Piren är som en enda stor nöjespark och en populär mötesplats för våra språkreseelever. I Brighton har vi även Englands bästa Student Parties där du kommer att dansa hela kvällen med dina vänner och ledare flera gånger i veckan. Du kommer även att upptäcka alla häftiga restauranger och roliga butiker när du promenerar i Brightons centrum.

Värdfamilj eller campus

I Brighton kan du välja mellan två typer av boende. Prova livet på skolans campus tillsammans med andra studenter eller bo med dina nya vänner i en noggrant utvald värdfamilj.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018