Språkresor
+46 771-20 20 40
En strand som fortsätter i oändlighet

Aktiviteter i Bournemouth

Oavsett vilken kurs du väljer att gå blir din språkresa till Bournemouth fylld av massor med roliga aktiviteter och utflykter efter lektionstid och på helger. Du kan räkna med många minnesvärda stunder och skratt tillsammans med nya vänner.

1_Jakob_Benjaminsson_London_0755.jpg

Två nätter i London med sightseeing och shopping

Vi åker till London och två övernattningar ingår. Här upptäcker vi den spännande huvudstaden och utforskar den både med buss och till fots.

Bath

I staden Bath och dess omgivning finns det mycket att se och göra! Med sina naturligt varma källor erbjuder Bath en unik upplevelse med fantastisk arkitektur, fantastisk shopping och klassiska sevärdheter. Bath är finns på listan över UNESCO:s världsarv och har några av de vackraste arkitekturerna i Europa, till exempel Royal Crescent, The Circus och Pulteney Bridge, tillsammans med en mängd olika museer och sevärdheter som The Roman Baths, Jane Austen Centre och Thermae Bath Spa. Bath har ett litet centrum med oemotståndlig shopping och det finns massor att göra.

Vattenparken Splashdown

En blöt och spännande heldag på Bournemouths bästa vattenpark.

Laser Quest

Oavsett om du är 6 eller 66 kommer du att älska att förfölja dina motståndare och släppa lös en skur av laserskott i Battle-Zone of the Next Century. Upplevelsen är spännande och intemsiv... där något roligt väntar bakom varje hörn. Detta är det ultimata inom interaktiv underhållning!

8_shutterstock_153817571_Paddle_Board_Ocean.jpg

Stand up Paddling (SUP)

Stand up Paddling är snabbt växande sport som är ett roligt och enkelt sätt aktivera sig ovan vattenytan. Med minsta möjliga utrustning kan du paddla på allt från hav till sjöar och vattendrag – inga vågor behövs. SUP är en fantastisk träning för hela kroppen och har blivit en favoritaktivitet för skidåkare, snowboardåkare och andra idrottare. Och eftersom du står upp i full höjd kan du njuta av en fantastiskt utsikt, både havsdjur och det som finns ovan ytan i horisonten. Det är nästan som att gå på vatten!

Bournemouth Oceanarium

Utforska havets hemligheter på ett äventyr som tar dig till några av världens mest fantastiska vatten. Oceanarium Bournemouth ger möjlighet att komma nära det marina livet på andra sidan jorden. Det är mer än bara ett akvarium — det är en levande upplevelse genom speciella undervattensoaser. Oceanarium är en fullständigt interaktiv upplevelse med pekskärmsspel, uppvisningar och samtal vid matning, dokumentärer på plasmaskärmar, undervattenstunnel och utställningar som hjälper dig att upptäcka mer om denna fascinerande undervattensvärld.

1_Bournemouth_Face_Paint_DSC00604.jpg

Fler roliga aktviteter som ingår i Bournemouth

 • Stadspromenad – en guidad tur i Bournemouth
  Lär dig att hitta i Bournemouth. Din språkresa börjar med en rundtur i staden där du ska bo och plugga under de kommande veckorna.
 • Halvdagsutflykt till Christchurch
  Christchurch ligger i den vackraste delen av landet, här finns en skyddad hamn och staden har historiskt varit en samlingsplats för smugglare.
 • Halvdagsutflykt till Poole
  Här finns en fantastiskt vacker naturhamn och härliga stränder. Häng med på en spännande sommardag i Poole.
 • STS Activities
  Olika typer av roliga aktiviteter.
 • STS Student Party
  STS Student Party är vanligtvis två gånger i veckan. Här får du höra både det senaste skvallret och den senaste musiken.

Välj kurs – Bournemouth

Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska

Från 17 995 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska, via Paris

Från 20 995 kr

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017