Språkresor 13–19 år
Discover You - in a new language
En strand som fortsätter i oändlighet

Språkresa till Bournemouth

Åk på en språkresa till den vackraste stranden i England och förbättra din engelska alldeles vid havet. Bournemouth har flera gånger blivit utnämnd till Best UK Coastal Resort av British Travel Awards och är år efter år en av våra mest populära destinationer. Träffa nya vänner från hela världen, förbättra dina språkkunskaper och ha en oförglömlig sommar i Bournemouth.

Highlights

  • 11 km fantastiska sandstränder 
  • Världskänd pir
  • Massor av skoj i Tower Park
  • Mat från hela världen
  • Förstklassig shopping
  • Flera festivaler

Våra program

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Bournemouth

Bournemouth är den perfekta destinationen för en språkresa. Näst efter London är detta den mest populära staden i Storbritannien att studera engelska i, och varje år reser studenter från hela världen hit. På din språkresa i Bournemouth kommer du läsa vår klassiska engelskakurs. Erfarna lärare hjälper dig att förbättra ditt ordförråd och ser till att du får ett bättre flöde i språket. Du kommer snabbt komma in i språket och inom några dagar kommer du känna dig bekväm med att uttrycka dig både framför dina klasskompisar och framför en större publik. Att prata engelska med dina klasskompisar och överallt i staden kommer göra att du snabbt blir bättre och du kommer få ett ökat självförtroende när det kommer till att prata engelska. Ta chansen att inte bara förbättra din engelska, utan dessutom komma hem med en charmig brittisk dialekt!

Att bo i Bournemouth

När du åker till Bournemouth kan du välja att antingen bo på campus eller hos en noga utvald värdfamilj. Att bo hos en värdfamilj får du inte bara möjligt att träna på att prata engelska i vardagliga situationer utan du får också lära dig mer om den brittiska kulturen, vilket ger dig ett helt nytt perspektiv på din resa! De flesta eleverna ser sina värdfamiljers hem som ett andra hem och fortsätter hålla kontakten långt efter att resan är över. Att bo på campus har dock blivit allt mer populärt de senaste åren eftersom det ger en smak av det brittiska universitetslivet och du får då spendera mer tid med de andra språkreseeleverna. Oavsett vad du väljer kommer garanterar vi en säker och trevlig resa med STS.

Aktiviteter

Din språkresa till Bournemouth innehåller så mycket mer än bara engelskalektioner. Dina STS-ledare kommer anordna roliga aktiviteter nästan varje dag, det kan vara quiz, sporter, tävlingar och roliga uppdrag runtom i staden. Du kommer också få en guidad tur i Bournemouth och en resa till London med två övernattningar, där du får tid för både sightseeing och shopping. Kanske viktigast av allt är att du får chansen att gå på våra berömda STS-partyn, det blir roliga kvällar med musik, snacks och dans med dina nya vänner.

Tillval

Få ut mer av din språkresa genom att lägga till vårt populära Explorer Pass till din bokning. Vi rekommenderar det verkligen, för du kommer få uppleva ännu fler oförglömliga saker under din resa. Några av de aktiviteter som ingår är ett badäventyr på Splashdown Waterpark, ett besök i den charmiga staden Bath och dagsutflykter till Southampton, Salisbury och Stonehenge. Du kan också välja till några olika sporter, som tennis och beachvolleyboll.

Om Bournemouth

Bournemouth är en populär badort som ligger på Englands vackra sydkust. Det är en spännande stad med många evenemang och festivaler under sommaren, flera kaféer och restauranger och deras kända pir som alltid är full av aktiviteter (till exempel en linbana som går ner till stranden). Staden lockar till sig cirka 5 miljoner besökare varje år, och det stora antalet internationella studenter ger staden en mångkulturell atmosfär.

Snabbfakta

Språk: Engelska
Invånare: 185,000
Valuta: Brittiska pund (GBP)
Landskod:+44
Yta: 46.18 km2

Bästa sommaren någonsin! Och jag har verkligen fått bättre självförtroende. / Elsa Östlund

Att resa till Bournemouth

STS-personal möter dig på din utvalda flygplats, och ni åker tillsammans till London. När ni landat åker ni med buss till er mötesplats i Bournemouth där din värdfamilj hälsar dig varmt välkommen. Eleverna som väljer att bo på campus reser med buss till sitt valda campus tillsammans med vår personal.

Sammanfattning

Bournemouth har varit en av våra mest populära språkresedestinationer i många år och ungdomar från alla världens hörn åker hit för att njuta av den fantastiska stranden och för att förbättra sin engelska under sommaren. Den perfekta kombinationen för en språkresa! Vad kan vara bättre än att lära känna ungdomar från hela världen medan du förbättrar din engelska i en av Englands mest populära badorter?