Träna med fotbollskungarna i Europa
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Fotbollsläger i Madrid

Ålder 13-17

Träna på en av världens bästa fotbollsklubbar i sommar och ta ditt spel till nästa nivå. På det unika Real Madrid Football Camp får du en perfekt blandning av teori, taktik och träning samtidigt som du träna på din engelska (och kanske till och med lite spanska!) och träffa fotbollsspelare från hela världen.

Real Madrid Foundation Football Camp

Riktiga fotbollsfans missar inte sin chans att få åka på Real Madrid Football Camp. Det är ett helt unikt program i samarbete med en av världens bästa, mest älskade och mest framgångsrika fotbollsklubbar i historien. Du kombinerar fotbollsträning i världsklass med några av klubbens bästa coacher och en spännande språkresa full med aktiviteter och utflykter. Du träffar fotbollsspelare från runt om i världen, tränar dina språkkunskaper och växer både som person och spelare medan du upptäcker den spännande staden Madrid. Du får även lära dig om taktik, näringslära och andra viktiga aspekter av spelandet, du utmanar dig själv och lär dig mycket om lagarbete. Detta är verkligen en once-in-a-lifetime-upplevelse för alla fotbollsfans.

Aktiviteter som ingår

Förutom fotbollsträning kommer schemat i Madrid vara fullt av roliga aktiviteter! Du kommer uppleva det bästa av vad Madrid och städer i närheten har att erbjuda. Alla aktiviteter och utflykter leds av erfarna och engagerade STS-ledare.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Madrid? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder.

Boende

Under fotbollslägret i Madrid bor du på fantastiska Vallehermoso Residence Hall, ett av de bästa och modernaste studentboendena i staden.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Flyg och ledare
  • Boende, campus / halvpension
  • Språkutbildning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • STS T-Shirt
  • Ryggsäck
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss