Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"
Spela fotboll i hjärtat av Spanien

Språkresa till Madrid

Tillbringa sommaren i en av Europas mest spännande huvudstäder och förbättra din engelska medan du tränar din favoritsport, fotboll. I samarbete med Real Madrid har vi ett unikt fotbollsläger där du kombinerar fotbollsträning med coacher i världsklass och ett fullspäckat aktivitetsschema, så du får ut det mesta av din tid utomlands.

Highlights

  • Spännande historia runt varje hörn
  • Konst i världsklass på Museo del Prado och Reina Sofía
  • Ett viktigt centrum för världsfotboll
  • Utmärkt mat- och tapaskultur
  • Imponerande Plaza Mayor
  • Stora grönområden vid Parque del Buen Retiro

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Fotbollsläger i Madrid

Madrid är en fascinerande stad, med några av världen bästa museer, vackra parker och vänliga människor. Det är dessutom härifrån som ett av världens bästa fotbollslag kommer från. På vårt unika fotbollsläger i Madrid tränar du i Real Madrids egna lokaler och med några av deras bästa tränare. Men det handlar inte bara om fotboll. Du kommer dessutom ha ett fullspäckat schema med olika aktiviteter och utflykter som ger dig chansen att upptäcka den fantastiska staden och det bästa av den spanska kulturen. Tillsammans med dina lagkamrater från andra länder upptäcker du nya saker och tränar engelska, både på och utanför planen. En oförglömlig sommar väntar!

Att bo i Madrid

Du och dina lagkamrater bor på det nyrenoverade och moderna Vallehermoso Residence Hall i hjärtat av Madrid. Campus ligger i det mysiga området Chamberí. Du har allt du behöver på campus, som pool, sällskapsrum, biljardbord, matsal, gym och automater där du kan köpa dricka och snacks. Receptionen är öppen dygnet runt och STS-personal kommer bo på campus om du skulle behöva hjälp med någonting. Två måltider om dagen serveras i matsalen, och du åker till träningar och aktiviteter i våra privata bussar.

Aktiviteter

Du kommer ha ett fullspäckat schema under fotbollslägret i Madrid. När du inte tränar fotboll har du chansen att upptäcka det bästa av Madrid och några städer i närheten. Självklart får vi en guidad tur på den legendariska stadion Santiago Bernabéu, samt ett besök på Real Madrid Trophy Museum och en guidad tur i staden. Vi besöker även de närliggande städerna Segovia och Toledo. Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare.

Tillval

Få ut det mesta av din språkresa genom att lägga till vårt populära STS Explorer Pass till din bokning och få tillgång till några extra aktiviteter. I Explorer Pass i Madrid ingår ett besök på den fantastiska vattenparken Aquopolis och ett besök på Warner Bros. Amusement Park. Du får också chansen att se en Flamencoshow, ett traditionellt spanskt uppträdande med musik, sång och dans.

Om Madrid

Madrid är Spaniens livliga huvudstad, en stad med en fantastisk atmosfär. Stadens långa historia syns överallt, från den vackra arkitekturen till det majestätiska kungliga slottet och de charmiga gator och torg som finns i staden. Här finns vackra gröna parker, museer i världsklass, restauranger och över tre miljoner vänliga människor.

Snabbfakta

Språk: Spanska
Invånare: 3.1 miljoner
Valuta: Euro (EUR)
Landskod: +34

Att resa till Madrid

Ditt sommaräventyr i Madrid börjar med en flygresa. Oavsett var du kommer från kommer STS-personal möta dig på din flygplats och finnas tillgänglig för dig under hela resan till Madrid. När du anländer möter du dina medresenärer och ni åker tillsammans till campus så ni kan komma i ordning och börja njuta av er resa i den spanska huvudstaden. Vi finns här för att se till att du har en säker och bekväm resa, från början till slut.

Sammanfattning

Real Madrid Football Camp är en dröm som går i uppfyllelse. Föreställ dig att spela i Real Madrids egna anläggningar och tränas av lagets professionella instruktörer. Du besöker lagets hemarena, Santiago Bernabéu, och får en guidad tur. Du lär dig både om fotboll och om dig själv när du utmanas och får nya kompisar från andra länder. Om du älskar fotboll finns det inget bättre sätt att spendera din sommar.