Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Spela fotboll i hjärtat av Spanien

Fotboll i Madrid

Madrid är en underbar stad som ligger mitt i Spanien. I den spanska huvudstaden bor tre miljoner människor, vilket gör den till en av Europas största städer. Ät Spaniens bästa churros, besök Palacio Real de Madrid och njut av den spanska livsstilen på din resa till en av Europas coolaste städer.


Välj kurs – Madrid

Koden BESTXMAS ger dig rabatt

Real Madrid Football camp

Från 23 895 kr

8-Segovia-Plaza-Azoguejo-Spain-AdobeStock_72286096.jpg

Resor till Segovia, Avila och Toledo ingår

Du kommer se att se mycket mer än bara fotbollsplaner på din resa till Madrid. Vi upptäcker inte endast staden Madrid, utan gör även utflykter till de vackra städerna Segovia, Avila och Toledo där vi lär oss mer av Spaniens historia och kultur.

Läs mer om aktiviteter

8-Runner-Sunset-AdobeStock_42008573.jpg

Vi besöker Santiago Bernabéu-stadion

Vi besöker den välkända Santiago Bernabéu-stadion och Real Madrids trofémuseum. Museet är fullt av pokaler som laget vunnit och på väggarna finner du massa spännande foton som är roliga att ha sett. 

Läs mer om aktiviteter

Fakta om Madrid

Språk: spanska (vi pratar engelska på lägret)
Ålder: 14–19 år
Invånare: 3,2 miljoner
Valuta: Euro (€)
Simning: Pool finns
Sommartemperatur: 29–32 °C
Shopping: Strålande 

Bo på campus i Madrid

I Madrid bor du på campus tillsammans med dina lagkamrater och ledare, vilket gör att ni lär känna varandra ännu bättre och stärker er vänskap både på och utanför planen. Halvpension ingår.

8_0144_Bo_Portsmouth_ext_2012.jpg

Aktiviteter som ingår

Förutom fotbollsträning kommer schemat i Madrid vara fullt av roliga aktiviteter! Du kommer uppleva det bästa av vad Madrid och städer i närheten har att erbjuda. Alla aktiviteter och utflykter leds av erfarna och engagerade STS-ledare.

Guidad tur av Santiago Bernabéu

Vad vore Real Madrid Football Camp utan ett besök på den legendariska arenan Santiago Bernabéu? Självklart besöker vi Real Madrids hem, och får där en guidad tur. Santiago Bernabéu Stadium har varit Real Madrids hemmaplan sedan 1947 och rymmer fler än 80,000 besökare. Flera betydande mästerskap har spelats här, och du och dina lagkamrater får dessutom se arenan från spelarnas perspektiv.

Besök på Real Madrid Trophy Museum

Vi besöker Real Madrid Trophy Museum, där vi tittar på Real Madrids troféer, priser, tröjor och foton av spelarnas mest minnesvärda ögonblick. Vi blir introducerade för Real Madrids historia, och vi får bland annat se foton på alla spelare som någonsin spelat i klubben. Detta besök är ett måste för alla äkta Real Madrid-fans.

Guidad tur i Madrid

Vi ger oss ut på sightseeing i buss och får en guidad tur i staden. Vi besöker kända sevärdheter som Royal Palacio Real de Madrid Palace, Plaza de Colón och San Francisco el Grande. Vi stannar på populära platser, promenerar runt och tar pauser bland de härliga omgivningarna.

Utflykt till Segovia

Vi lämnar Madrid ett tag och åker till grannstaden Segovia. Segovia är en otroligt vacker stad, med historiska byggnader och imponerande arkitektur. Vi promenerar runt på de charmiga gatorna och tar kaffepauser på mysiga caféer.

Utflykt till Toledo

Uppe på ett berg ligger staden Toledo med dess magnifika arkitektur. Toledo är med på UNESCO:s världsarvslista sedan 1986. Vi besöker denna vackra stad, köper någon souvenir och har en härlig dag tillsammans.

Utflykt till Avila

Vi åker till den magnifika staden Avilia, som är mest känd för sin ringmur. Avila har en äkta medeltidskänsla, och här har du möjlighet att uppleva äkta spansk kultur och historia. En riktigt mysig dag väntar där vi promenerar runt, tar fina bilder och äter picknick i solen.

Shoppingturer

Självklart finns det tid för shopping i Madrid. Populära butikskedjor som Zara, Mango och Pull & Bear grundades i Spanien och priserna på deras kläder är ofta billigare än i Sverige. Perfekt möjlighet att uppdatera garderoben eller köpa presenter till vänner och familj.

Churros och fotboll i hjärtat av Spanien

Madrids läge gör att turister inte lockas hit lika lätt som till de spanska städerna nära kusten, vilket innebär att du kommer få en äkta spansk upplevelse i staden under sommaren.

Staden är full av historia, bra mode och fantastisk mat. Klädmärken såsom Zara, Bershka, Pull & Bear och Mango kommer från Spanien, så du kommer definitivt hitta något i din smak! Stadens invånare är stora sportfantaster och Madrid är hemstad för topplagen Real Madrid och Atlético Madrid. Med STS har du chansen att komma närmare det förstnämnda! 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg 1_Malta_Beach_Happy_42A4347_v2.jpg

Beställ gratis broschyr

Sport & Lifestyle, Adventure eller en klassisk språkresa?

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018