Språk- och ungdomsresor 15–19 år
¡Hola Barcelona!

Spanska i Barcelona

Ålder 15-18

Barcelona är en sann metropol där konst och kultur möter modern teknologi. Med såväl stränder vid Medelhavet som livliga gator med mångtusenårig historia är det svårt att tänka sig en mer inspirerande plats för att uppleva spansk kultur och utveckla sina språkkunskaper.

Spanska i storstaden

Med STS i Barcelona har du inga klassrumslektioner utan all språkundervisning sker i staden, samtidigt som du får uppleva den katalanska huvudstadens alla fantastiska platser och sevärdheter. Du talar spanska med dina kurskamrater och ledare, interagerar med lokalbefolkningen och lär dig ta dig fram i en av världens mest älskade städer.

Om du är intresserad av språklektioner kan du, mot extra kostnad, välja att lägga till frivilliga språklektioner (20 timmar per vecka), för att ytterligare förbättra din spanska.

Din spanskakurs med STS

  • Språkträning: Du tränar språket samtidigt som du utforskar staden tillsammans med dina kurskamrater och ledare. Vill du kan du också lägga till en spanskakurs (extra kostnad).

Aktiviteter

Tillsammans med dina kurskamrater och ledare besöker vi olika delar av staden och naturligtvis de mest kända landmärkena i Barcelona. Vi utforskar bland annat Sagrada Familia, Parc Güell, de gotiska kvarteren och stadens vackra parker. När värmen bli som mest intensiv tar vi oss till stranden, tar ett dopp i poolen eller ägnar oss åt andra aktiviteter. Du kan också, mot extra kostnad, välja att lägga till en språkkurs.

Boende

I Barcelona bor du och dina kurskamrater på campus.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Transport till/från flygplatsen
  • Boende
  • Halvpension
  • Aktiviteter och utflykter
  • Erfarna ledare
  • Kort för kollektivtrafiken

Omdömen

Datum & priser

Flygbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst och avgångstider.

När du reser till Barcelona vill vi att du ankommer till Barcelona-El Prat (BCN) mellan 9.00–12.00 eller 16.00–20.00 samma dag som din kurs startar. Boka ditt returflyg från samma flygplats. Avresetiden kan vara flexibel, men helst mellan kl. 8-20.