Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Spanish in the city

Spanska i Barcelona

Ålder 16-19

Barcelona är en sann metropol där konst och kultur möter modern teknologi. Med såväl stränder vid medelhavet som livliga gator med mångtusenårig historia är det svårt att tänka sig en mer utvecklande plats för att uppleva spansk kultur och utveckla sina språkkunskaper.

Låt staden lära dig allt den kan

Med STS i Barcelona har du inga klassrumslektioner utan all språkundervisning sker i staden, samtidigt som du får uppleva den katalanska huvudstadens alla fantastiska platser och sevärdheter. Du talar spanska med dina kurskamrater och ledare, interagerar med lokalbefolkningen och lär dig ta dig fram i en av världens mest älskade städer.

Din spanskakurs med STS

  • Språkträning: 12 timmar per vecka, samtidigt som vi utforskar staden

Aktiviteter

Vi besöker de mest kända landmärkena i Barcelona, som Sagrada familia, Museo Gaudi och Picassomuseet, utforskar de medeltida områdena och stadens vackra parker. På eftermiddagarna när värmen kan bli som mest intensiv tar vi oss till stranden, tar ett dopp i poolen eller ägnar oss åt tillvalda aktiviteter.

Maximera din resa

När du reser till Barcelona, kan du välja till en kurs i Padel.

Boende

I Barcelona bor du och dina kurskamrater på campus.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

  • Transport till/från flygplatsen
  • Boende
  • Halvpension
  • Aktiviteter och utflykter
  • Erfarna ledare

Omdömen

Datum & priser

Flyg- eller tågbiljetter är inte inkluderat i priset. Du bokar din egen transport och reser på egen hand till och från din destination. Det betyder att du kan välja det resealternativ som passar dig bäst. STS tar hand om transfer från och till flygplatsen på din destination, så det är viktigt att du delger oss dina ankomst och avgångstider.