Språk- och ungdomsresor 15–19 år
Kultur, konst och känsla i Barcelona

Ungdomsresor till Barcelona

Välkommen till Spaniens näst största stad och den självstyrande regionen Kataloniens huvudstad. Här, med kust mot Medelhavet, har man lika stor tillgång till sol och bad som till hisnande arkitektur, spännande historia och fantastisk mat.

Highlights

  • En av världens mest besökta städer
  • Blandning av citypuls och strandliv
  • Fantastisk arkitektur

Våra program

Spanska i Barcelona
Barcelona, Spanien
  • Ålder 15-18 år
  • Campus
  • Halvpension
  • Spanska

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Lär dig spanska i rätt miljö

I Barcelona talas både spanska och katalanska, som är helt olika språk. Du kommer att träna på spanska tillsammans med dina kurskamrater, men vill du charma en Barcelona-bo kan du träna in en lättare fras på katalanska – det blir garanterat en succé. Under dina veckor i Barcelona utforskar vi staden tillsammans och utvecklar språkkunskaper genom att interagera med varandra och lokalbefolkningen.

Att bo i Barcelona

I Barcelona bor du tillsammans med andra ungdomar på campus centralt i staden, där du även serveras frukost och middag. Lunch står alla deltagare för själva och äts under utflykterna vi gör i staden. Barcelona har mängder av alternativ och Spanien är känt för sin fantastiska mat, vilket gör luncherna till en del i både språkträningen och upplevelsen av den spanska kulturen.

Om Barcelona

Barcelona är en av världens mest besökta städer och det är inte svårt att förstå varför – här finns en sällsynt mix av stadspuls och strandliv tillsammans med uråldrig historia och modern teknologi. Kanske är det därför de flesta som bor i staden känner att de aldrig vill flytta därifrån.

Snabbfakta

Språk: Spanska
Invånare:
1.7 miljoner 
Valuta:
Euro (EUR)
Landskod:
+34

Att resa till Barcelona

Som en av Europas knutpunkter är det enkelt att ta sig till Barcelona med både tåg och flyg.