Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Upptäck Alicante i din egen takt

Spanska i Alicante – Independent

Ålder 15-19

Alicante har allt man kan önska sig av en sommardestination: vackert läge vid kusten, soligt väder, en mysig historisk stadsdel och mängder av internationella besökare. Det är den perfekta platsen att lära sig spanska på medan du njuter av solen vid Medelhavet och utforskar stadens charm. På Independent-kursen i Alicante kan du upptäcka allt med större självständighet och utforma resan som du själv vill.

Independent-resor

På Independent-kursen i vackra Alicante deltar du dagligen i spansklektioner och fantastiska gruppaktiviteter i och omkring staden tillsammans med andra STS-studenter. Men du har även friheten att göra saker på egen hand och själv bestämma över din tid. Vi finns alltid till hands om du behöver hjälp, men den här kursen handlar om att utforma din vistelse i Alicante precis som du vill. Kombinera den vänskap, trygghet och det stöd du får på STS språkkurser med den bekvämlighet och självständighet du upplever när du reser på egen hand.

Snabbfakta om STS Independent-resor

 • Boka flyg och res på egen hand
 • STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen
 • Delta i en särskilt utformad kurs i spanska
 • 3 timmar lektionstid per dag, 3-5 dagar i veckan (beroende på ankomst- och avresetider)
 • Träffa studenter från hela världen
 • Delta i aktiviteter och utflykter som en del av en internationell grupp
 • Du kan välja att inte delta i alla aktiviteter och istället upptäcka platser på egen hand
 • Flexibla datum för ankomst och avresa
 • Längd: 1–3 veckor

Aktiviteter

Som Independent-student har du mer frihet att utforska staden och dess omgivningar på egen hand, men samtidigt behöver du inte gå miste om de fantastiska gruppaktiviteter och utflykter som vi har arrangerat för våra studenter i Alicante.

Exempel på aktiviteter

Din vistelse i Alicante

När du bor på det moderna boendet på campus har du chansen att uppleva studentlivet i Alicante. Du bor tillsammans med andra studenter och STS-ledare och de flesta av dina lektioner och måltider kommer också att äga rum här.

Att bo på campus ger dig mer tid att spendera med dina nya vänner. 

Vad ingår?

Språkkurs yes
Aktiviteter och utflykter yes
Boende yes
Kursmaterial yes
Halvpension yes
Transport till/från flygplatsen * yes
STS-ryggsäck yes
STS t-shirt yes

Kom ihåg att flygbiljetter inte ingår för STS Independent-resor. STS Independent-studenterna bokar sina egna flyg och reser på egen hand till och från destinationen. På detta sätt kan de välja de resealternativ som passar deras behov bäst. STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen.

* Boka ditt flyg till:

 • Flygplats: Alicante-Elche Airport (ALC)
 • Ankomst: Dagen för kursstart, innan 22.00.

Omdömen

Datum & priser

Alla datum