Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Vi bryr oss om din trygghet. Sommarens språkresor skjuts fram till 2022. Läs mer
Lär dig surfa i Atlanten

Surfresa till Portugal

Sand under fötterna och saltvatten i håret - Portugals stränder erbjuder surf i världsklass och kulturen präglas av portugisernas avslappnade lugn. I samarbete med Lapoint Surf Camps erbjuder vi en förstklassig surfkurs i en helt unik portugisisk miljö till natursköna Alentejo.

Vart vill du resa?

Surfa i Portugal
Portugal
  • Ålder 13-17 år
  • Resort
  • Helpension
  • 6 dagars surflektioner/vecka

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig surfa i Portugal 

Portugal är perfekt för dig som vill lära dig surfa eller förbättra din surfteknik. På vår surfresa till Portugal får du chansen att förbättra din surfing samtidigt som du får massor av nya vänner och tränar din engelska. Du kommer uppleva en oförglömlig sommar tillsammans med ungdomar från hela världen.

Att bo och prata i Portugal 

När du reser med STS till Portugal bor du tillsammans med andra ungdomar i ett hus avsett för din kurs. På dessa kurser har du ingen aktiv språkundervisning, utan pratar engelska med ledare, lärare och kurskamrater. Du utvecklar dina sociala och språkliga skills på ett naturligt och roligt sätt!

Aktiviteter

I våra kurser ingår alla aktiviteter och alla måltider så att du kan slappna av och fokusera på att ha så roligt som möjligt under din tid i Portugal.

Om Portugal

Med en kust på nästan 100 mil mot Atlanten ligger Portugals fastland idealiskt för sol och bad och räknas som ett av Europas varmaste länder. Landet var under 1400- och 1500-talen ett av världens främsta centra för kultur, ekonomi och politik.

Snabbfakta

Språk: Portugisiska 
Invånare: 10,2 miljoner 
Valuta: Euro (EUR) 
Landskod: +351 
Yta: 92 000 km2 

Att resa till Portugal

Till Portugal kan du resa med tåg, buss eller flyg från hela Europa. Transfer ingår i kurspriset till och från flygplatsen i Lissabon. Prata med oss om du väljer att resa på annat sätt så att vi kan säkerställa att du kommer tryggt och säkert hela vägen fram till boendet.

Väder och klimat

Portugal räknas till Europas varmaste länder och temperaturen i södra delen av landet kan under sommartid nå upp till 45 °C.

Sammanfattning 

När du drömmer om en aktiv resa där du får träffa andra ungdomar, utvecklas språkmässigt genom konversationer på engelska och surfa på Europas bästa vågor är Portugal destinationen för dig. Glöm inte packa vattenflaskan, för här blir det varmt och svettigt!