Språkresor
+46 771-20 20 40
Förbättra din engelska i solskenet!

Stränder, fler stränder och en massa kul

Fritiden på Malta är fylld av aktiviteter och utflykter. Våra egna STS-bussar kör dig till alla aktiviteter.

1_Leader_Abdulkarim_Malta_Boat_0310.jpg

Kryssning i hamnen och Malta Experience Combo

Den här utflykten ger dig möjlighet att njuta av den vackra utsikten över Malta från vattnet. Upplev Maltas historia på den här fantastiska kryssningen med många intressanta platser, till exempel historiska fort, murar och bäckar som bara kan ses från havet. Vi kryssar in i alla de vikar där vi får bästa möjliga vyer. Captain Morgan's Harbour Cruise är kända för sina detaljrika guideturer, vilket är toppen så att vi inte missar något. Kryssningen börjar i Sliema och avslutas under Vallettas bastioner. Här guidas du genom tunneln Sacra Infermeria som byggdes 1574 och besöker den stora underjordiska föreläsningssalen för en 15-minuters film om 7 000 år av Maltas historia. Halvdag.

1_Malta_Boat_0232.jpg

Comino och den blå lagunen

Vi reser med traditionella Luzzu-båtar, typiska maltesisk fiskebåtar som kan passera nära vackra klippor och grottor på Comino. Comino är en liten och klippig ö mellan Malta och Gozo. Här kan du besöka Blue Lagoon med turkost, kristallklart vatten. Vi stannar här i 3–4 timmar. Resan är mycket uppskattad av eleverna och brukar vara en riktig favorit. Halvdag.

STS Beach Party

Vi samlas på en vacker strand. Ledarna ordnar god mat och läsk, spel och turneringar, musik — föredrar du att bara ta det lugnt går det självklart också bra. Det här kommer utan tvivel vara en av höjdpunkterna under din vistelse.

1_Malta_Boat_Alice_ruttgeroth_98627.jpg

Fler roliga aktiviteter som ingår på Malta

 • Strandutflykter
  Om du bor i värdfamilj ingår tre strandutflykter varje vecka. Om du bor på en resort ingår två strandutflykter varje vecka.

 • Shoppingutflykter
  Om du bor i värdfamilj kan du se fram emot shoppingutflykter två gånger per vecka.

 • Halvdagsutflykt till Sliema
  Du och dina kompisar får en eftermiddag med sightseeing och shopping i Sliema.

 • Heldagstur till Valletta
  En resa till huvudstaden, inklusive ett besök på stranden och en 5D-film.

 • STS Beach Games
  Tävla på stranden, vem är bäst på sandskulpturer, sköldpaddsrace, apelsinleken och irländsk julafton?

 • STS Club Evening
  STS Club Evening är en gemensam aktivitet där vi lär känna varandra. Här presenterar ledarna sig och det finns gott om tid för mingel.

 • STS Student Party
  STS Student Party är vanligtbis två gånger i veckan. Här får du höra både det senaste skvallret och den populäraste musiken.

 • STS Farewell Party
  Det är alltid svårt och jobbigt att säga hej då, men innan vi gör det avslutar vi språkresan med ett stort avskedsparty.

 • STS Volleyball Tournament
  Är du bra på att spela beachvolleyboll? En kväll träffas vi på stranden för att spela en turnering.


Välj kurs – Malta

Engelska på höstlovet

Från 10 495 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska + Confirmation

Från 17 495 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska

Från 15 995 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska + Beach Week

Från 22 995 kr

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017