Språkresor
+46 771-20 20 40
Förbättra din engelska i solskenet!

Engelska på Malta

Tänk lite annorlunda, satsa på en språkresa i engelska på varma breddgrader. Massor av sol, ett hav som är varmt och kristallklart och hundratals internationella språkelever att lära känna.


Välj kurs – Malta

Engelska på höstlovet

Höstlov
Från 10 495 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska + Confirmation

Confirmation
Från 17 495 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska

Original
Från 15 995 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Engelska + Beach Week

Beach Week
Från 22 995 kr

1_shutterstock_Yoga_Beach_236185858.jpg

Yoga på stranden?

På Malta har du chansen att lägga till en yogakurs i din språkresa! Få en lugn och återupplivande tillflyktsort mellan alla andra fartfyllda aktiviteter. Lektionerna hålls ofta på stranden och är tillgängliga för programmen STS Original (3 veckor) och STS Lifestyle -  Beach Week (3 veckor).

1_Diving_Nerja_Spain.jpg

Utforska havet på en bräda eller i dykutrustning.

Den maltesiska solen, den svaga brisen och det klara vattnet är perfekt för vattensporter, oavsett om du föredrar att hålla dig ovan eller under ytan. Vilka tillval som du än gör, bör du inte missa chansen att dyka eller vindsurfa under resan. Det är grymma upplevelser! Kurserna finns tillgängliga för STS Original eller STS Lifestyle - Beach Week .

Språk: Engelska
Ålder: 13–19
Invånare: > 400 000
Valuta: Euro (EUR, €)
Simning: Sandstränder och klippor att dyka från
Sommaren temperatur: ca 30 °C
Shopping: Butiker, köpcenter i Sliema och marknaden i Valletta

 

Med skumpartyn, beachvolleyboll och massor av soliga dagar fick jag en solbränna nästan lika snabbt som jag lärde mig prata engelska flytande.
Freja Johansson
Malta

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka!

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017