Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Förbättra din engelska i solskenet!

Engelska på Malta

Tänk lite annorlunda, satsa på en språkresa i engelska på varma breddgrader. Massor av sol, ett hav som är varmt och kristallklart och hundratals internationella språkelever att lära känna.


Välj kurs – Malta

Engelska på höstlovet

Engelska + Confirmation

Från 20 995 kr

Engelska på påsklovet

Från 13 495 kr
2000 kr rabatt

Engelska

Från 17 695 kr
2000 kr rabatt

Engelska + Beach Week

Från 24 795 kr

1_Diving_Nerja_Spain.jpg

Utforska havet på en bräda eller i dykutrustning.

Den maltesiska solen, den svaga brisen och det klara vattnet är perfekt för vattensporter, oavsett om du föredrar att hålla dig ovan eller under ytan. Vilka tillval som du än gör, bör du inte missa chansen att dyka eller vindsurfa under resan. Det är grymma upplevelser! Kurserna finns tillgängliga för STS Original eller STS Lifestyle - Beach Week .

1_Malta_Sunset_42A9177.jpg

Maxa din resa

Få ut det mesta av din resa till Malta! Med STS Explorer Pass kommer din resa att fyllas med ännu fler roliga aktiviteter och utflykter. Välj en av kurserna för att få mer information om vad som ingår i Explorer Pass.

Språk: Engelska
Ålder: 13–19
Invånare: > 400 000
Valuta: Euro (EUR, €)
Simning: Sandstränder och klippor att dyka från
Sommaren temperatur: ca 30 °C
Shopping: Butiker, köpcenter i Sliema och marknaden i Valletta

 

Med skumpartyn, beachvolleyboll och massor av soliga dagar fick jag en solbränna nästan lika snabbt som jag lärde mig prata engelska flytande.
Freja Johansson
Malta

STS Resort eller värdfamilj på Malta

Få ett varmt mottagande och en unik insikt i den maltesiska kulturen när du bor hos en av våra noggrant utvalda värdfamiljer eller njut av tiden mellan skolan och aktiviteter på en fyrstjärnig resort.

Suncrest_Pool_Facade.jpg

STS Seashells Resort

Det mycket populära och fyrstjärniga Seashells ligger vid havet i den livliga staden Qawra, på den norra delen av ön. Hotellet har egna trappor direkt ner till havet, pool med vattenrutschbana, kafé och Wi-Fi . Ditt rum är utrustat med luftkonditionering, badkar och TV. Du delar rum med upp till tre andra elever. Dina STS-ledare bor också här. Frukost- och middagsbuffé ingår.

Det här alternativet är tillgängligt när du bokar STS Original.

1_Malta_Ramla_Bay_Pool_0539.jpg

STS Resort Ramla Bay

Ramla Bay är en fyrstjärnig resort som ligger precis intill det klarblå vattnet i Mellieha. Hotellet har en privat strand, en stor pool, kafé och Wi-Fi. Ditt rum har balkong eller terrass, dusch, TV och luftkonditionering. Du delar rum med upp till tre andra elever. Dina STS-ledare bor också här.Frukost- och middagsbuffé ingår.

Det här alternativet är tillgängligt när du bokar Beach Week.

1_Malta_HostFamily_DSC_5144-.jpg

Familjeliv på Malta

Våra noggrant utvalda värdfamiljer bor i olika byar på den lilla ön. Vissa bor nära din skola och andra inom bussavstånd. Ett busskort ingår och vi har också egna bussar för våra språkreseelever.

Du bor med upp till tre andra elever i samma hushåll och får känna på den lokala vardagen när du äter frukost och middag med dina värdar. Du får en matsäck att ta med dig till skolan varje dag.

Det här alternativet är tillgängligt för dig som bokar STS original, Konfirmation eller E-sport.

Aktiviteter som ingår

Din språkresa till Malta innehåller mycket mer än bara engelskalektioner! Dina STS-ledare anordnar massor av härliga utflykter och aktiviteter så att du och resten av språkresegruppen får uppleva det bästa av Malta och ha roligt tillsammans. STS privata bussar kör er till alla aktiviteter och utflykter.

Om inget annat nämns så ingår samtliga av dessa aktiviteter på din resa till Malta (på påsklovet, sommarlovet och höstlovet).

Heldag i Valletta + 5D-bio

Vi besöker den vackra huvudstaden Valleta där vi promenerar runt, går på 5D-bio och hänger på stranden. Vi besöker antingen Ghadira, den längsta stranden på Malta där filmen Troja spelades in, eller populära St. Peter's Pool där vi kan hoppa från klipporna ner i det kristallklara vattnet.

Ingår endast i språkresorna under sommaren.

8_iStock_17716169_Sunset_Sailboat.jpg

Flera strandutflykter

Självklart besöker vi flera stränder under resan till Malta. Den maltesiska kusten har många klippor, men också vackra sandstränder som Golden Bay och Paradise Bay. Hur många stränder du hinner besöka beror på många veckor du väljer att boka, men oavsett så kan du vara säker på att det blir massor av strandhäng under språkresan, speciellt om du åker under sommaren.

Besök i Sliema

Silema är den största staden på Malta, och har en otrolig strandpromenad, restauranger, caféer, köpcentrum och butiker. Här har du en perfekt möjlighet att köpa presenter till vänner och familj där hemma, köpa något fint till dig själv, eller bara njuta av en glass vid havet.

Olika strandaktiviteter

På stranden behöver man inte bara slappa; vi kommer göra massor av roliga aktiviteter där under i alla fall en av kvällarna. Vi har roliga turneringar, spelar spel, lyssnar på musik och äter god mat medan vi lär känna varandra och har det roligt. Detta blir en kväll som du kommer tänka tillbaka på många gånger.

Beachvolleybollturnering

Finns det någon bättre sport än beachvolleyboll på sommaren? En kväll samlas vi på stranden, delar in oss i lag och spelar beachvolleyboll tillsammans. Fina priser utlovas!

Utflykt till St. Mary's Tower

Vi beger oss till vackra St. Mary's Tower för att se det fina tornet och andra sevärdheter som ön erbjuder. Den som inte än är döpt har möjlighet att döpa dig medan vi är här.

Ingår endast för dig som åker på konfirmations läger.

STS Student Party

Dina STS-ledare kommer anordna partykvällar till dig och de andra STS-studenterna där ni kan umgås, dansa och ha roligt tillsammans. Partyt hålls på ett stort privat område, omgivet av träd och annan växtlighet. Den här omgivningen bidrar till en oslagbar atmosfär, och vi lovar att ni kommer ha fantastiskt roligt.

Om Malta

Malta är ett litet örike söder om Italien, där engelska är det officiella språket. Det finns bara 400 000 invånare på Malta, men massor av turister och sommarelever. Det är ett perfekt resmål för studier i engelska i kombination med vattensport, simning, dykning och spännande båtturer runt skärgården och till Sicilien!

Värdfamilj eller resort?

Vill du ta chansen att uppleva den avslappnade maltesiska livsstilen väljer du att bo i en värdfamilj. Eller vill du hellre bo tillsammans med ledare och vänner på fyrstjärnigt resort? Det är upp till dig!

Kan du hitta den perfekta stranden?

Vilken av de hundratals sandiga, klippiga, långa, tomma, trånga, grunda eller vågiga stränderna som vi besöker runt om på ön blir din favorit? Massor av strandutflykter ingår, samt många andra roliga aktiviteter och resor.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018