Empowering young people since 1958!
Sol och bad på påsklovet
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Påsklovskurs – Engelska på Malta

Ålder 13-19

Ge din sommar en flygande start, följ med oss på en resa till det soliga Medelhavet på påsklovet. Du fördjupar dina språkkunskaper i engelska och får extra energi till resten av skolåret av den varma solen på den mysiga ön Malta.

Perfekt väder på Malta

Under sommaren är våra språkresor till Malta bland våra mest populära men vi lovar att våren på Malta är lika bra, kanske till och med bättre. Sommarhettan har inte kommit ännu men solen är varm och havet är perfekt för bad. Vi gör utflykter på ön och åker bland annat till den vackra huvudstaden Valetta, mysiga fiskebyn Marsaxlokk och till grannön Comino och badar i dess välkända blå lagun. Du lär känna nya människor, förbättrar din engelska och har kul på alla roliga aktiviteter. Du har tidernas bästa påsklov helt enkelt!

Aktiviteter som ingår

Fritiden på Malta är fylld av aktiviteter och utflykter som till exempel shopping i mysiga Sliema, strandutflykter till The Blue Lagoon och Peter's Pool, grillfest på stranden, båtturer och STS Student Party. Våra egna STS-bussar kör dig till alla aktiviteter.

Boende

Våra noggrant utvalda värdfamiljer bor i olika byar på den lilla ön.

Att bo hos en värdfamilj innebär att du knyter varaktiga kontakter och får ett andra hem

Vad ingår?

  • Flyg och ledare
  • Helpension i värdfamilj
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • Kursböcker/ryggsäck/certifikat
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Datum & priser

Kontakta oss