Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Upptäck Malta i din egen takt

Engelska på Malta – Independent

Ålder 15-17

Om det finns en perfekt plats att utforska på egen hand så är det Malta. Vackra stränder, kristallklart vatten, intressanta historiska sevärdheter och massor med möjligheter att utöva vattensporter – den här lilla ön i Medelhavet har allt. När du deltar i STS Independent-kursen kan du se allt, samtidigt som du förbättrar din engelska och träffar andra unga resenärer från hela världen.

Independent-resor

Independent-kursen är utformad för studenter som vill göra saker på sitt eget sätt – ungdomar som tycker om att lära sig saker och träffa nya människor, men som också har sina egna intressen och idéer om hur den perfekta resan ser ut. Den här unika kursen ger dig alla fördelarna med en förstklassig kurs i engelska och organiserade gruppaktiviteter. Samtidigt har du friheten att utforska omgivningarna på egen hand och få det sommaräventyr du alltid drömt om. Under din tid på Malta består den varierande kursen av engelsklektioner i en internationell miljö, ett stort urval av aktiviteter och utflykter och fritid då du kan gå på upptäcktsfärd, shoppa, bada eller bara ta det lugnt. Du bestämmer!

Snabbfakta om STS Independent-resor

 • Boka flyg och res på egen hand
 • STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen
 • Delta i en specialutformad kurs i engelska
 • 3 timmar lektionstid per dag, 5 dagar i veckan
 • Träffa studenter från hela världen
 • Delta i aktiviteter och utflykter som en del av en internationell grupp
 • Du kan välja att inte delta i alla aktiviteter och istället upptäcka platser på egen hand
 • Flexibla datum för ankomst och avresa
 • Längd: 1–10 veckor

Aktiviteter

Under din tid på Malta har du chansen att delta i olika grupper både vad gäller lektioner och aktiviteter. Men du har även mer kontroll över din fritid, då du har möjlighet att utforska omgivningarna på egen hand och göra det du tycker mest om. På så sätt kan du uppleva allt som finns att göra på den här vackra ön i Medelhavet.

Exempel på aktiviteter

Din vistelse på Malta

Malta erbjuder en unik upplevelse. Du bor på en vacker resort vid kusten tillsammans med andra internationella studenter såväl som ledare och personal från STS.

Vad ingår?

Språkkurs yes
Aktiviteter och utflykter yes
Boende yes
Kursmaterial yes
Alla måltider yes
Transport till/från flygplatsen * yes
STS-ryggsäck yes
STS t-shirt yes

Kom ihåg att flygbiljetter inte ingår för STS Independent-resor. STS Independent-studenterna bokar sina egna flyg och reser på egen hand till och från destinationen. På detta sätt kan de välja de resealternativ som passar deras behov bäst. STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen.

* Boka ditt flyg till:

 • Flygplats: Malta International Airport (MLA)
 • Ankomst: Dagen för kursstart, innan 22.00.

Omdömen

Datum & priser

För längre resor (upp till 10 veckor) kan du kontakta oss direkt för att få mer information.

Alla datum