Empowering young people since 1958!
Konfirmationsläger på Malta
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Konfirmationsläger på Malta

Ålder 13-19

Kombinera ditt konfirmationsläger med en spännande språkresa till Malta. Spendera en oförglömlig sommar på den vackra ön mitt i Medelhavet, och lär känna både ön och dig själv samtidigt som vi pratar om kärlek, respekt och frihet som förberedelse inför konfirmationen.

Konfirmationsläger

Detta unika program förbereder dig för konfirmationen hemma i Sverige, där konfirmationsstudier blandas med engelskalektioner som leds av våra erfarna lärare. Vi har ett nära samarbete med Svenska Kyrkan för att förbereda dig inför denna viktiga stund tillsammans med andra studenter. Du övar samtidigt på din engelska och utforskar en ny plats. Du får också de bästa delarna av en avkopplande semester med sol och bad, roliga aktiviteter och spännande utflykter så du får ut det mesta av din sommar. Du kommer bo i en värdfamilj och lära känna den lokala kulturen vilket är en otroligt berikande upplevelse.

Aktiviteter som ingår

Din språkresa till Malta innehåller mycket mer än bara engelskalektioner! Dina STS-ledare anordnar massor av härliga utflykter och aktiviteter så att du och resten av språkresegruppen får uppleva det bästa av Malta och ha roligt tillsammans. STS privata bussar kör er till alla aktiviteter och utflykter.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din språkresa på Malta? Du kan lägga till kurser i dykning, vindsurfing och en utflykt till Sicilien.

Boende

Under konfirmationslägret på Malta bor du i en värdfamilj där du får chans att lära känna den maltesiska kulturen och livsstilen på nära håll.

Att bo hos en värdfamilj innebär att du knyter varaktiga kontakter och får ett andra hem

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende, värdfamilj/helpension
  • Språkträning
  • Aktiviteter och utflykter
  • STS Diplom
  • Ryggsäck
Denna resa är inte öppen för webbokning. Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Datum & priser

Kontakta oss