Empowering young people since 1958!
Njut av lite ledighet på Malta

Beach Week på Malta

Resort
Engelska
Ålder 13-19

En spännande språkresa eller en avslappnande semester på stranden? Varför inte båda? På vår språkresa Beach Week får du den perfekta blandningen av engelskalektioner och en rolig solsemester. Få ut det mest av din sommar genom att kombinera nytta med nöje på Malta tillsammans med de andra studenterna.

Beach Week 

Beach Week är en unik kurs där du kombinerar två veckor klassisk språkträning, där du och studenter från hela världen deltar i engelskalektioner som leds av erfarna lärare, med en hel vecka som du kan ägna åt att bara ta det lugnt på stranden och njuta av Maltas härliga väder, det kristallklara vattnet, roliga strandaktiviteter, utflykter och annat roligt. Denna vackra medelhavsö är lika känd för sin historia som sin vackra natur. Ta chansen att upptäcka allt som Malta har att erbjuda, samtidigt som du förbättrar din engelska och njuter av en semestervecka.

Aktiviteter som ingår

Din språkresa till Malta innehåller mycket mer än bara engelskalektioner! Dina STS-ledare anordnar massor av härliga utflykter och aktiviteter så att du och resten av språkresegruppen får uppleva det bästa av Malta och ha roligt tillsammans. STS privata bussar kör er till alla aktiviteter och utflykter.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Malta? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder!

På din resa till Malta kan du även lägga till kurser i dykning, vindsurfing och en utflykt till Sicilien.

Boende

På Beach Week på Malta bor du på en fantastisk 4-stjärnig resort, Rambla Bay Resort. Dina STS-ledare bor på samma resort och finns tillgängliga för dig dygnet runt.

Vad ingår?

 • Flygresa och ledare
 • Boende, resort/halvpension
 • Språkträning
 • Aktiviteter och utflykter
 • STS Diplom
 • Ryggsäck

Datum & priser

Alla datum

  • Datum:
   Tue Jul 16 2019
   Längd:
   21 dagar
   Boende:
   Resort
   Från:
   Vols non inclus
   2 480 kr