Förbättra din engelska i Vancouver

Engelska i Vancouver

Värdfamilj
Engelska
Ålder 13-19

Vancouver är en fantastisk stad som har något för alla. På vår språkresa får du den perfekta kombinationen av engelskalektioner och roliga fritidsaktiviteter vilket gör att du snabbt förbättrar dina språkkunskaper samtidigt som du utforskar en av världens finaste städer tillsammans med en grupp internationella studenter.

Klassisk engelskakurs

I Vancouver läser du vår klassiska engelskakurs, som också är vår mest populära, på en modern skola i centrala Vancouver. Alla lärare är kvalificerade och erfarna, och är certifierade för att undervisa personer som inte har engelska som modersmål. Allt studiematerial ingår. Första dagen är en uppstartsdag där ni promenerar runt och lär känna området och får information om skolan. Du kommer dessutom göra ett placeringstest som ser till att du hamnar i en grupp tillsammans med studenter som har samma förförståelse som du. Men du kommer inte bara lära dig i klassrummet, du omges av engelska dagligen och får chansen att träna även när ni upptäcker stadens populära sevärdheter och områden, och medan du är med på spännande aktiviteter och utflykter tillsammans med dina nya klasskamrater.

Aktiviteter som ingår

Det ingår massor av roliga aktiviteter på din språkresa i Vancouver. Vad sägs om ett besök på stranden eller en cykeltur i den fantastiska naturen? Alla aktiviteter och utflykter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras.

Boende

Under din språkresa i Vancouver bor du hos en noga utvald värdfamilj, vilket ger dig en unik chans att komma nära den kanadensiska livsstilen.

Att bo hos en värdfamilj innebär att du knyter varaktiga kontakter och får ett andra hem

Vad ingår?

 • Flygresa och ledare
 • Boende, värdfamilj/helpension
 • Språkträning
 • Aktiviteter och utflykter
 • STS Diplom
 • Ryggsäck

Datum & priser

Alla datum

  • Datum:
   Sun Jun 30 2019
   Längd:
   15 dagar
   Boende:
   Värdfamilj
   Från:
   Default FR
   1 990 kr
  • Datum:
   Sun Jun 30 2019
   Längd:
   22 dagar
   Boende:
   Värdfamilj
   Från:
   Default FR
   2 380 kr