Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
Upplev det vackra Vancouver

Språkresor till Vancouver

Åk på en språkresa till Vancouver, och upptäck en av Kanadas vackraste städer. Förbättra din engelska, träffa människor från hela världen och upplev en sommar utöver det vanliga.


Välj kurs – Vancouver

Engelska

Från 28 195 kr

2_6824_Bo_Sacred Heart_int_2012.jpg

Lär dig engelska i Vancouver

Med STS får du en unik möjlighet att lära dig, och förbättra, din engelska i den fantastiska staden Vancouver. Du studerar engelska med människor från hela världen, det är en internationell upplevelse i en väldigt internationell stad. Vancouver är därför ett utmärkt val för dig som vill förbättra din engelska, och du kommer märka hur du snabbt blir bättre på både uttal och förståelse. Våra språkresor till Vancouver håller hög kvalitet och vi lovar att du kommer ha en helt fantastisk sommar i en av Nordamerikas häftigaste stad.

1_Linn_Broberg_Malta.jpg

Att resa till Vancouver

Våra STS-ledare möter dig och din språkresegrupp på er valda flygplats, och vi flyger tillsammans till Vancouver. Flygresan från Stockholm till Vancouver tar ungefär 13 timmar. I Vancouver blir vi upphämtade och körda till den mötesplats där din värdfamilj ska hämta dig. Du åker hem tillsammans med din värdfamilj och gör dig hemmastadd inför de kommande veckorna.

Fakta om Vancouver

Språk: Engelska
Ålder: 13–19 år
Invånare: 605 000
Valuta: Kanadensiska dollar
Sommartemperatur: 25–28°C

Såhär bor du i Vancouver

På din språkresa i Vancouver bor du med en värdfamilj. Alla STS värdfamiljer är noga utvalda, och du är garanterad ett bra och säkert boende i Vancouver. Att bo med en värdfamilj är ett bra sätt att lära känna lokalbefolkningen, och du får en inblick i den kanadensiska vardagen.

Aktiviteter som ingår

Det ingår massor av roliga aktiviteter på din språkresa i Vancouver. Vad sägs om ett besök på stranden eller en cykeltur i den fantastiska naturen? Alla aktiviteter och utflykter leds av erfarna och engagerade ledare från STS.

Notera att aktiviteterna kan ändras. Aktiviteterna som ingår varierar beroende på resa.

1-vancouver-Activities EC.jpg

Välkomstgrillfest och rundtur i skolan

Din språkresa startar på bästa möjliga vis med en välkomstgrillfest och en rundtur i skolan. En väldigt härlig eftermiddag väntar där du kan lära känna de andra i språkresegruppen, STS-ledarna och din nya skola bättre.

En dagsutflykt till Whistler

Whistler är en stad norr om Vancouver, välkänd för sin skid- och snowboardåkning. Vi utforskar den vackra staden Whistler under en heldag, förbered dig på en dag full av nya upptäckter och massor av skoj.

FlyOver Canada

Detta är ett galet äventyr där du upplever Kanada från ett helt nytt perspektiv. Du hänger fastspänd och dinglar med fötterna över en 20 meter rund skärm och flyger sedan iväg på en 8 minuter lång resa där du korsar Kanada. Specialeffekter som vind, dis och dofter, kombinerat med rörelser, skapar en otrolig upplevelse.

Paddla kajak i Deep Cove

Vi paddlar kajak i Vancouvers främsta paddlingsplats. Här är du omgiven av Vancouvers vackra landskap, och det är en oförglömlig upplevelse.

Cykeltur i Stanley Park

Det är dags att aktivera oss! Vi njuter av en cykeltur i Stanley Park Seawell – Vancouvers mest kända cykelrutt. De flesta dagar cyklar dussintals människor den här turen, särskilt under helgerna. Utsikten är otrolig, och om du inte har förälskat dig i Kanadas natur innan detta, kommer du definitivt göra det här.

Dagsutflykt till Victoria

Victoria är huvudstaden i British Columbia, och anses vara en av världens vackraste städer. Under en heldag har du chans att utforska staden för att se om du håller med. Victoria är mycket populär bland turister och har fler än 3,6 miljoner besökare varje år.

Besök på Vancouver Aquarium

Vancouver Aquarium är Kanadas största akvarium, med över 70,000 djur. Här hittar du massor av fascinerande fiskar, delfiner, uttrar, anakondor och mycket mer. Vi lär oss mer om livet under ytan och har en riktigt härlig dag.

Redo för Laser tag?

Om du inte har testat Laser tag tidigare, så kommer du definitivt vilja göra det efter detta! Det spelar ingen roll om du är 6 eller 66 år, Laser tag är en rolig och utmanande aktivitet. Vi lovar att det blir en spännande upplevelse!

Strandaktiviteter

Vancouver har flera vackra stränder, och självklart spenderar vi en rolig och avslappnande dag på en av dem. Vancouver associeras i första hand inte med stränder, men vare sig du vill slappa på en sandstrand med en bra bok, eller spela en volleybollmatch i sanden, kan du göra det här.

Vandra i Lighthouse Park

Lighthouse Park är en av de vackraste parkerna i Greater Vancouver, som ligger längs med West Vancouvers kust. Vi upptäcker denna otroliga park genom att vandra och njuta av omgivningen.

Shoppa i Metrotown

Vi åker till ett av Kanadas största köpcenter, med över 400 butiker, restauranger och biografer. Här kan du passa på att köpa presenter till vänner och familj där hemma, och något fint till dig själv.

Dags för bowling

Bowling är en perfekt aktivitet där vi skrattar och utmanar varandra. Vi ger vi oss iväg och spelar bowling tillsammans, en riktigt rolig eftermiddag.

Inträde till Playland Amusement Park

Playland är en häftig nöjespark i Vancouver. Det ligger i Hasting Park, och är Kanadas äldsta nöjespark. Inträdet ger dig tillgång till 35 åkturer och attraktioner. Här väntar en dag full av spänning och fart!

Lynn Canyon Suspension Bridge

Lynn Canyon Suspension Bridge är en storlagen bro, undangömd i den kanadensiska skogen. Den 50 meter höga bron sträcker sig över en vacker ravin, med otroliga vattenfall och pooler nedanför. Vi besöker Lynn Canyon Park för att ta del av bron och den fina omgivningen.

Shopping på Granville Island Public Market

Vi spenderar några timmar på den populära halvön, tillika shoppingdistriktet, Granville Island Public Market. Detta är en favorit hos såväl turister som lokalbefolkning, ett perfekt ställe att köpa lite souvenirer till vänner och familj.

Tur i Gastown

Vi besöker Gastown, den historiska platsen där Vancouver grundades. Här finns massor att se och göra, mysiga butiker, restauranger och sevärdheter.

Hoppa trampolin i Extreme Air Park

Dags för ännu en galen aktivitet! Vi besöker Vancouvers största trampolinpark inomhus, en stor park med massor av roliga trampoliner. En rolig och svettig upplevelse väntar.

Äta en kanadensisk middag

Har du ätit poutine? Du kan inte lämna Kanada utan att ha ätit denna klassiska maträtt. Gör dig redo att uppleva en äkta kanadensisk tradition.

Om Vancouver

Vancouver ligger i British Columbia, i västra Kanada. Mitt på Burrard-halvön, mellan Burrard Inlet och Fraser River, hittar du denna fantastiska stad. Med sin otroliga natur, rena gator och vänliga invånare är Vancouver utnämnd till en av de fem städer i världen med högst livskvalitet. Du kommer snabbt komma in i stadens tempo och förstå varför den är så populär, bland både kanadensare och turister. Här finns allt som du kan tänka dig. Staden passar både dig som gillar att vara utomhus i naturen och åka skidor, vandra och cykla, men även dig som hellre föredrar kultur, shoppa och trendiga caféer och restauranger.


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018