Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Upplev det vackra Vancouver

Språkresa till Vancouver

Förbättra din engelska och upptäck en vacker och spännande stad på en språkresa i Vancouver. Res med en grupp med ungdomar från andra delar av världen, lär dig nya saker, utmana dig själv och gör nästa sommar till den bästa någonsin.

Highlights

  • Häftiga stadsdelar
  • Spännande matkultur
  • Vackra omgivningar
  • Stor och trevlig strand
  • Varierat kulturellt utbud
  • Välkomnande internationell atmosfär

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Vancouver 

Det är svårt att tänka sig en bättre stad än Vancouver att lära sig engelska i. Det är en livlig och spännande stad med en fantastisk atmosfär och en välkomnande befolkning. Våra språkresor till Vancouver är utformade så att du ska få den absolut bästa upplevelsen av staden, du får se de bästa sevärdheterna och områdena, vara med på roliga aktiviteter och träna din engelska varje dag i vardagliga situationer. Dina lektioner leds av kvalificerade och engagerade lärare och du kommer märka att du snabbt förbättrar ditt ordförråd, grammatik, flyt och får ett ökat självförtroende. Det kanske roligaste av allt är att du ska får göra allt detta tillsammans med en grupp internationella studenter. Ta chansen att upptäcka denna fantastiska stad och gör detta till ditt livs bästa sommar.

Din vistelse i Vancouver

På vår språkresa till Vancouver kan du välja mellan två sorters boenden: du kan bo på campus med andra STS-studenter och prova på livet på college eller få en inblick i den kanadensiska vardagen och kulturen genom att bo hos en lokal värdfamilj. Båda alternativen erbjuder fullpension och ger dig möjligheten att öva och utveckla din engelska varje dag. Du avgör själv vilket boende som passar dig bäst!

Aktiviteter

På STS tror vi starkt på att övning ger färdighet, så du kommer få massor av chanser att träna din engelska utanför klassrummet. På resan kommer du ha ett fullspäckat schema med roliga aktiviteter och utflykter som ger dig chansen att se några av Vancouvers bästa sevärdheter och ha ännu roligare med dina klasskamrater och ledare. Du kommer att besöka olika områden i stan, titta på berömda sevärdheter, åka på dagsturer till närliggande stränder och även ha tid över för att shoppa lite.

Om Vancouver 

Livskvaliteten i Vancouver är bland de högsta i världen, och år efter år rankas staden högt på listan över de bästa städerna att bo i. En levande stad som kombineras med vacker natur, och erbjuder spännande kultur, mat och underhållning. I Vancouver finns en blandning av nationaliteter och språk som alla respekteras och firas med olika events och festivaler året runt. Oavsett om du föredrar storstadspulsen eller naturupplevelserna så är Vancouver staden för dig.

Snabbfakta

Språk: Engelska
Invånare: 630,000 
Valuta: Kanadensiska dollar
Sommartemperatur: 25–28 °C 

Att resa till Vancouver

Vancouver ligger ganska långt bort, men vi ser till att du har en säker och trevlig resa. Vi möter dig på din flygplats och hjälper dig under hela resan. När vi landat kommer vi ta dig till vår mötesplats där din värdfamilj väntar på att ta dig till ditt temporära hem, och du kan börja göra dig hemmastadd och komma igång med ditt livs resa.

Sammanfattning

Våra kurser i Vancouver erbjuder mycket mer än bara språklektioner. Förutom att du förbättrar din engelska får du chansen att upptäcka en av världens finaste städer, vara med på spännande aktiviteter och vara med om saker du inte hade förväntat dig. Du träffar människor från hela världen och lär dig saker om dig själv och om andra. Detta är en chans för livet som hjälper dig att växa och tar dig ett steg närmre att bli en världsmedborgare. Starta din resa idag och gör dig redo för en sommar som du aldrig kommer

Se mer