Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Ett äventyr du aldrig kommer glömma

Roadtrip: Canada Adventure

Ålder 14-19

Kanada är ett enormt och fascinerande land, och du upptäcker det bäst på en roadtrip. På denna otroliga roadtrip får du chansen att upptäcka några av landets mest underbara städer, de mest otroliga landskapen och du får vara med om de mest minnesvärda upplevelserna. Det finns inget bättre sätt att få se allt som Kanada har att erbjuda.

Lär dig engelska på en roadtrip i Kanada

Vi tror på att övning ger färdighet. På denna unika resa har du inga lektioner, men du kommer snabbt förbättra din engelska samtidigt som du upptäcker några av Kanadas mest fantastiska platser och är med på roliga och spännande aktiviteter, som att vandra och paddla kanot i vackra nationalparker, bada i varma källor och campa i vildmarken. Du gör detta tillsammans med andra ungdomar som reser med STS och med våra ledare från runtom i världen. Du tränar på din engelska, lär dig om världen och får nya erfarenheter som kommer förändra dig. Du får vänskaper bortom nationsgränser, du lär dig saker om dig själv och andra och skapar minnen för livet.

Om vår roadtrip Canada Adventure

Vår roadtrip Canada Adventure är en once-in-a-lifetime-upplevelse, full av fantastiska platser, nya erfarenheter och massor av överraskningar. Resan är noga planerad med aktiviteter så du får ut det mesta av dina 19 dagar i landet. Du börjar i Vancouver och avslutar i Calgary, och upptäcker allt däremellan. Allt detta gör du tillsammans med nya internationella vänner och vår erfarna och engagerade personal när ni reser runt i bekväma minibussar, sover under stjärnorna och spenderar kvällarna runt lägerelden.

Att resa till Kanada 

Ditt stora äventyr i Kanada börjar i Vancouver. Du har en lång resa framför dig innan du är där, men vi finns här för att se till att det är enkelt, säkert och roligt. Vi möter dig på din flygplats och hjälper dig under hela resan till Vancouver. Efter ankomst möter du resten av gruppen och ert äventyr kan börja. Tänk på att du måste ansöka om ett Electronic Travel Authorization (ETA) innan din resa.

Sammanfattning

Kanada är ett fantastiskt vackert land, och en roadtrip är det absolut bästa sättet att upptäcka allt som det har att erbjuda. Från spännande städer till otroliga nationalparker, du får uppleva sådant som du aldrig hade kunnat föreställa dig. Du tränar hela tiden på din engelska och lär dig nya saker om Kanada, dina nya kompisar och om dig själv. Du kommer växa och bli en världsmedborgare. Mot slutet av resan har du upplevt mer under en sommar än vad de flesta upplever under en livstid. Så är du redo för ett äventyr?

Resplan och aktiviteter som ingår

Bekväma minibussar kör dig och dina vänner från Vancouver till Calgary, och på vägen får du uppleva allt som du kan tänka dig. Aktiviteterna i resplanen är noga planerade för att du ska få ut det mesta av dina 19 dagar i landet. Erfarna och engagerade ledare från STS tar väl hand om dig och ser till att du får en oförglömlig tid i Kanada.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Kanada? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder.

Boende

Ditt boende under denna roadtrip är en del av äventyret!

Att åka på en roadtrip ger en känsla av äventyr.

Vad ingår?

  • Flygbiljetter + ledare
  • Boende, camping/hotell/vandrarhem
  • Resa i minivan
  • Utflykter och aktiviteter
  • Ryggsäck
  • STS T-Shirt

Omdömen

Datum & priser

Alla datum