Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"
Äventyr, kultur och fantastisk natur

Språkresa till Kanada

Kanada erbjuder otroliga upplevelser och är fullt av överraskningar. Åk på en språkresa till Kanada och upptäck allt som det här vackra landet har att erbjuda, förbättra din engelska och träffa människor från runtom i världen.

Vart vill du resa?

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Kanada

Det finns en anledning till att många väljer att studera engelska i Kanada istället för USA eller Storbritannien. Eller rättare sagt, det finns många anledningar. Med fascinerande städer, vackra landskap och en multikulturell och vänlig befolkning är det inte svårt att förstå varför Kanada är en så populär språkresedestination. Det kanadensiska samhället är ett av de mest kulturellt mångsidiga i hela världen och de välkomnar gladeligen besökare och ser till att du känner dig välkommen. Du kommer inte ha några problem med att lära känna nya kompisar och få massor av chanser att träna din engelska i vardagliga situationer. Städerna i Kanada erbjuder en stor variation av sevärdheter, aktiviteter och upplevelser, och rankas högt i livskvalitet och säkerhet. För att inte tala om nationalparker som visar landets vackra och varierade landskap, och erbjuder massor av olika utomhusäventyr. I Kanada kan du åka på en språkresa till den fantastiska staden Vancouver eller åka på en oförglömlig roadtrip och upptäcka allt som landet har att erbjuda. Det finns oändligt mycket att uppleva i Kanada, och det finns en miljon anledningar att åka på en språkresa till detta vackra land nästa sommar.

Att resa till Kanada

Restiderna till Kanada varierar, men du har en lång resa framför dig. Men det finns ingen anledning att oroa dig, att resa med oss är enkelt och säkert. STS-personal möter dig på din flygplats och följer dig genom alla steg på vägen till Vancouver, du kan till och med träffa dina reskamrater på vägen. När du kommer fram möter du din värdfamilj eller de andra ungdomarna som ska åka på roadtrip. Kom ihåg att du behöver ansöka om Electronic Travel Authorization (ETA) innan din resa.

Om Kanada

Det är lätt att förstå vad det är som lockar människor till Kanada – den otroliga naturen, den fantastiska atmosfären i städerna, den vänliga befolkningen och variationen av nationaliteter, språk och bakgrunder. Kanada är ett stort land (näst störst i världen) och sträcker sig över sex tidszoner. Landet är känt för sina vackra nationalparker och utomhusäventyr, och är samtidigt mångsidigt och innovativt när det gäller mat, kultur och underhållning. Det är ett fascinerande land som kommer överraska dig gång på gång.

Kanada

Invånare: 36 miljoner 
Yta: 9,984,670 km2 
Huvudstad: Ottawa 
Språk: Engelska och franska
Valuta: Kanadensiska dollar 
Landskod: +1 

Väder och klimat

Du har antagligen hört talas om de kalla kanadensiska vintrarna, och det kan de absolut vara. Men Kanadas klimat varierar mycket beroende på plats och tid på året. De tydliga årstiderna ger härliga vårar och varma somrar. Många bor i södra Kanada, och där är inte vintrarna så hemskt kalla. Om du reser hit under sommaren så kan du se fram emot fint väder och massor med sol.

Sammanfattning

Kanada är ett fascinerande land med massor att erbjuda. När du åker hit under sommaren kommer du upptäcka landets vackra natur, kulturella mångfald och välkomnande människor. Oavsett om du vill åka på en klassisk språkresa till Vancouver eller upptäcka flera platser under en roadtrip så hjälper vi dig att hitta din drömresa.