Språkresor
+46 771-20 20 40
Manga, kawaii och uråldriga traditioner

Japanska i Tokyo

Tokyo är en ungdomlig, trendig och rolig stad, samtidigt som den är full av traditioner, antik konst och klassisk arkitektur. Kontrasterna är vad som gör Japans huvudstad så spännande och intressant. Du kommer aldrig ha tråkigt, det är ett löfte.


Välj kurs – Tokyo

Early bird-rabatt 3000 kr

Japanska

Från 32 995 kr
Early bird-rabatt 3000 kr

Japanska + Freetime

Från 39 995 kr

1_bich_ngo_Tokyo_Pokemon_CTM_2542.jpg

Stanna en extra vecka!

Gör det mesta av din resa till Japans huvudstad och stanna en extra vecka – utan några lektioner och bara fritid. Fundera på vad du vill se medan du är här och prata med dina ledare så hjälper de dig med dina önskemål. Boka kursen STS Freetime för att förlänga din resa med en extra vecka.

1_Manabi_Tokyo_Japan_IMGP4946 (2).jpg

Bo på campus

Att bo på en campus med många internationella studenter är en härlig upplevelse! National Olympic Memorial Youth Center i Shibuya blir ditt hem under din vistelse i Tokyo och du kommer att dela rum med en eller två studenter. Halvpension ingår.

Mer om boende på campus

Fakta om Tokyo

Språk: Japanska
Ålder: 13–19 år
Invånare: Nästan 9 miljoner
Valuta: Yen (JPY, ¥)
Simning: Simbassäng och pooler
Sommartemperatur: 23 °C
Shopping: Kanske den bästa i världen

Det bästa var att lära känna min fantastiska värdmamma som jag har kontakt med än idag och att åka på fyrverkerifestival med mina två fantastiska kompisar!
Linn
Tokyo

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017