Språk- och ungdomsresor 13–20 år
Så mycket mer än en "ordinary språkresa"
Förbättra din japanska i Kyoto

Japanska i Kyoto

Ålder 13-19

Tillbringa sommaren i den spännande staden Kyoto och lär dig japanska, landets unika kultur och utforska otroliga platser tillsammans med nya vänner från hela världen. Åk på en helt unik språkresa till Japan och var med om en sommar du aldrig glömmer.

Klassisk japanskakurs

Vår klassiska kurs i Japanska hålls av kvalificerade och engagerade lärare som ser till att lektionerna är roliga och givande. Innan du anländer till Kyoto gör du ett placeringstest för att se till att du hamnar i en grupp med ungdomar som har samma förförståelse som du. Allt studiematerial ingår. Men kursen handlar om mycket mer än bara språklektioner. Du kommer vara med på massor av aktiviteter runt om i Kyoto, utforska stadens mest kända platser och få en inblick i den fascinerande historien. Du kommer förbättra din japanska både i och utanför klassrummet genom att använda språket i vardagliga situationer tillsammans med dina klasskompisar, lärare och människor du träffar under våra äventyr i staden.

Din språkkurs med STS

  • Undervisning: 15 timmar per vecka
  • Klasstorlek: Max 20 elever per klass, en blandning av internationella studenter från över 20 länder
  • Undervisningsmetod: Kursen undervisas av kvalificerade lärare med akademiska intyg. De arbetar med varierande lektionsplaner som utvecklar elevernas färdigheter på deras olika nivåer
  • Material: Exklusivt läromaterial ingår i programavgiften
  • Start-test: Alla ska göra ett start-test, detta görs för att bedöma varje elevs språknivå

Aktiviteter som ingår

Din språkresa till Kyoto består inte endast av lektioner i japanska utan till största del av roliga aktiviteter och utflykter där vi tillsammans upptäcker det bästa av den japanska huvudstaden. Alla aktiviteter och utflykter leds av engagerade och erfarna ledare.

Boende

Att bo hos en värdfamilj gör att du kan fördjupa dig i den lokala kulturen. 

Omdömen

Datum & priser

18 dagar
Värdfamilj 29 600 kr

Flygbiljetter ingår inte i bokningen. Du bokar din egna flygbiljett och reser på egen hand till och från destinationen. På detta sätt kan de välja de resealternativ som passar ditt behov bäst. STS ordnar transport till och från flygplatsen på destinationen.

Kontakta oss