Språk- och ungdomsresor 15–19 år
Manga, kawaii och uråldriga traditioner

Språkresa till Kyoto

Kyoto är en stad full av överraskningar och oändliga möjligheter, en plats där tradition och innovation förenas och skapar något helt unikt. Med så mycket att se, göra och upptäcka är det helt enkelt den mest perfekta språkresedestinationen.

Lär dig japanska i rätt miljö

Oavsett om du har studerat japanska förut eller om du är nybörjare så är det absolut bästa sättet att lära sig språket att studera i Japan, och det kommer ta dina språkkunskaper till nästa nivå. Du kommer att vara omgiven av människor som har japanska som modersmål och ha möjlighet att träna på det du har lärt dig i vardagliga situationer. Vår japanskakurs i Kyoto ger dig chansen att kombinera lektioner i klassrummet med roliga aktiviteter och utflykter, så du kan förbättra din japanska medan du utforskar stadens bästa sevärdheter och lär dig om den lokala kulturen. Du studerar tillsammans med internationella klasskompisar och lektionerna leds av kvalificerade och engagerade lärare. Men våra kurser handlar om mer än bara språket - Du lär dig nya saker om världen, om dina klasskompisar och om dig själv. Du kommer att växa som person och minnas detta som den bästa sommaren i ditt liv.

Highlights

  • Blandning av historia och innovation
  • Inblick i Japans unika kultur
  • Utmärkt och varierande mat

Våra program

Japanska i Kyoto
Kyoto, Japan
  • Ålder 15-19 år
  • Värdfamilj
  • Halvpension
  • Japanska

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ gratis broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Summer Academy, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Att bo i Kyoto

På din språkresa till Kyoto kommer du att bo hos en värdfamilj, vilket innebär att du har en unik möjlighet att öva på språket I vardagliga situationer och uppleva det japanska familjelivet. Din värdfamilj kommer att stötta dig i utvecklingen och lära dig allt de kan om den japanska kulturen. Värdfamiljerna kan bo i olika områden i Kyoto, vilket ger dig chansen att utforska andra delar av staden.

Aktiviteter

Din resa består av mer än bara språklektioner. Du kommer att ha ett fullspäckat schema med aktiviteter och utflykter som ger dig en större inblick i den japanska kulturen. Du får bland annat lära dig mer om japanskt hantverk genom workshops med origami och vara med på en traditionell teceremoni. Du besöker också några av stadens mest kända platser.

Om Kyoto

Kyoto var Japans huvudstad innan Tokyo och är fortfarande den stad där kejsaren kröns. Staden kallas “the cultural capital of Japan” och är en mycket stor turiststad med över 1000 tempel och shintuhelgedomar. Eftersom Kyoto skonats från förödelse under krig så är staden välbevarad och mycket vacker. Kyoto är också hem åt flera av Japans mest anrika universitet. En resa hit blir garanterat en genuin japansk upplevelse!

Snabbfakta

Språk: Japanska 
Invånare: 14 miljoner 
Valuta: Japanska Yen (JPY) 
Landskod: +81 

Det bästa var att lära känna min fantastiska värdmamma som jag har kontakt med än idag och att åka på fyrverkerifestival med mina två fantastiska kompisar! / Linn

Att resa till Kyoto

Det är en lång resa till Japan, men vi finns här för att se till att det går smidigt. När du anlänt blir du hämtad på flygplatsen av en privat buss och åker tillsammans till vår samlingsplats. Sedan blir du hämtad av din värdfamilj så du kan göra dig hemmastadd. Alla aktiviteter leds av erfarna ledare som ser till att du är trygg och får ut det mesta av din upplevelse.

Sammanfattning

Japan är ett land fyllt av överraskningar och oändliga möjligheter. Ta chansen att utforska den underbara staden Kyoto, lära dig japanska och uppleva en oförglömlig resa tillsammans med nya vänner från hela världen. Våra kurser i Kyoto kombinerar lektioner i klassrummet med roliga aktiviteter och utflykter för att du ska förbättra dina språkkunskaper och vara med om en resa du aldrig glömmer. Det är svårt att föreställa sig en mer spännande plats att spendera din sommar på.