Språk- och ungdomsresor 15–19 år
Tradition möter innovation i Land of the Rising Sun

Språkresa till Japan

Japan är ett unikt land där hundraåriga traditioner möter futuristisk teknologi och banbrytande popkultur. Upptäck de många olika sidorna av det japanska samhället på en helt unik språkresa till the Land of the Rising Sun.

Vart vill du resa?

Kyoto
Japan
  • Blandning av historia och innovation
  • Inblick i Japans unika kultur
  • Utmärkt och varierande mat

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig japanska i Japan 

Japanska är ett komplext och fascinerande språk och det bästa sättet att lära dig är genom att omge dig av språket. På våra språkresor i Japan får du en fantastisk upplevelse och en perfekt blandning av lektioner i klassrummet och roliga aktiviteter. På så sätt kan du träna på språket i alla sorters situationer, samtidigt som du utforskar en ny plats och får en inblick i den japanska livsstilen. Japaner blir ofta imponerade när människor talar deras språk, och brukar vara uppmuntrande och hjälpsamma. Ta vara på tillfället och träna så mycket som möjligt genom att prata med människor, det kommer ta din japanska till nästa nivå. Res till Japan, testa på den japanska livsstilen och var med om en fantastisk upplevelse.

Att resa till Japan 

Det är ingen hemlighet att det är en lång resa till Japan, men vi finns här för att göra den så enkel och bekväm som möjligt. Du bokar din flygbiljett själv, vi tar emot dig på flygplatsen när du landar i Japan. Alla våra aktiviteter och lektioner leds av vår erfarna personal som ser till att du har en säker och trevlig tid i Japan. Vi tar hand om alla detaljer så du kan fokusera på att få ut så mycket som möjligt av din resa, lära dig så mycket som möjligt och skapa minnen för livet.

Om Japan

Japan har en av världens mest fascinerande och unika kulturer, en sammanslagning av gamla traditioner och nya innovationer blandas i samhället och i det vardagliga livet. Det är en plats full av kontraster, Japan har teknologi i framkant bredvid lugna Shinto tempel, spännande matkultur och kaféer, enorma städer och fantastiska naturlandskap. Det finns oändligt mycket att upptäcka i detta relativt lilla, men fascinerande land.

Japan

Invånare: 127 miljoner 
Yta: 378,000 km2 
Huvudstad: Tokyo 
Språk: Japanska 
Valuta: Japanska Yen (JPY) 
Landskod: +81 

Väder och klimat

Klimatet kan variera väldigt mycket från norr till söder. Det är ganska tempererat, med fyra tydliga årstider. Vintrarna kan vara kalla i de norra regionerna, perfekt för skidåkning och snowboard. Våren är varm och härlig och anses ofta vara den bästa årstiden att besöka landet på grund av de många festivaler som äger rum under den här tiden. Somrarna tenderar att vara varma och fuktiga, men det är inte ovanligt med svalkande sommarregn.

Sammanfattning

Oavsett om du vill upptäcka Japans hundraåriga traditioner, djupdyka i landets moderna popkultur eller utforska teknologin och innovationerna som ligger i framkant så kommer våra språkresor kunna uppfylla alla dina önskemål. Våra kurser i Japan ger dig chansen att förbättra dina språkkunskaper tillsammans med ungdomar från hela världen samtidigt som du besöker fantastiska platser och utforskar den japanska kulturen. Med en perfekt balans mellan lektioner i klassrummet, fritidsaktiviteter och roliga utflykter finns det inget bättre sätt att upptäcka detta fantastiska land.