En fantastisk tid på en avlägsen plats
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Surf och yoga på Bali

Ålder 16-19

Öva på din engelska på detta helt unika surf- och yogaläger på den fantastiska ön Bali. Upptäck denna fascinerande plats tillsammans med internationella resenärer och njut av en sommar som du aldrig kunnat tänka dig. Om du är redo för ett riktigt äventyr i ett land långt borta, så är vår språkresa till Bali definitivt det rätta valet för dig.

Surf & yoga

Surf- och yogalägret på Bali är ingen vanlig språkresa. Det består mer av äventyr, avkoppling och personlig utveckling. Du kommer inte att ha några språklektioner, utan kommer istället att ägna dig åt att träna både kropp och själ genom surfning, yoga, fitness och massor av roliga aktiviteter tillsammans med dina nya vänner från andra delar av världen. Du kommer ha surflektioner som leds av professionella instruktörer från det internationellt välkända företaget Rip Curl, och även återkommande pass med antingen yoga eller fitness. Dessutom blir det massor av spännande aktiviteter och utflykter runtom på ön, från vulkaners höjder till djupet av sagolika vattenfall. Under hela tiden kommer du att förbättra din engelska. Du söker kanske efter något när du åker till Bali: Avkoppling, nya utmaningar, vänskap. På denna otroliga resa kommer du säkerligen att hitta det du söker, och så mycket mer.

Aktiviteter som ingår

På vår äventyrsresa till Bali ingår det massor av spännande och roliga aktiviteter. Vad sägs om surfning, yoga och forsränning? Alla aktiviteter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Bali? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder.

Boende

På Bali kommer du bo i en lyxig villa på stranden i Pantai Muaya! Du bor tillsammans med dina resekompisar och ledare.

Vad ingår?

  • Flygresa och ledare
  • Boende på resort med helpension
  • Språkträning genom interaktion
  • Aktiviteter och utflykter
  • Ryggsäck
  • STS T-shirt
Intresserad av denna resa? Kontakta oss idag för att få reda på mer, så ska vi se till att du får resan du drömmer om!

Datum & priser

Kontakta oss