En fantastisk tid på en avlägsen plats
Viimeiset paikat -150 €

Strand, surf och yoga på Bali

Resort
Engelska
Ålder 16-19

Träna din engelska på detta helt unika surf- och yogaläger på den fantastiska ön Bali. Upptäck denna fascinerande plats tillsammans med internationella resenärer och njut av en sommar som du aldrig hade kunnat föreställa dig. Om du är redo för ett riktigt äventyr i ett land långt borta, så är vår språkresa till Bali definitivt det rätta valet för dig.

Surf & Yoga

Surf & Yoga-lägret på Bali är ingen vanlig språkresa. Det handlar om äventyr, avslappning och personlig utveckling. Du kommer inte ha några språklektioner, men du kommer istället ägna dig åt att träna både kropp och själ genom surf, yoga, fitness och massor av roliga aktiviteter tillsammans med dina nya vänner från andra delar av världen. Du kommer ha surflektioner som leds av professionella instruktörer från det internationellt erkända märket Rip Curl, men även regelbundna pass med antingen yoga eller fitness. För att inte nämna massor av spännande aktiviteter och utflykter runtom på ön, från vulkaners bergstoppar till botten av sagolika vattenfall. Du kommer hela tiden förbättra din engelska. Du söker säkert efter något när du åker till Bali: avkoppling, nya utmaningar, vänskap. På denna otroliga resa kommer du hitta det du söker, och mycket mer.

Aktiviteter som ingår

På vår äventyrsresa till Bali ingår det massor av spännande och roliga aktiviteter. Vad sägs om surf, yoga och forsränning? Alla aktiviteter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

Maxa din språkresa

Vill du få ut mer av din resa till Bali? Lägg till extra aktiviteter och utflykter till din bokning med STS Explorer Pass och fyll din resa med fler roliga stunder.

Boende

Under din tid på Bali har du lyxen att bo på resorten Puri Saron Seminyak, med ett fantastiskt läge på stranden.

Vad ingår?

 • Flygresa och ledare
 • Boende på resort med helpension
 • Språkträning genom interaktion
 • Aktiviteter och utflykter
 • Ryggsäck

Datum & priser

Viimeiset paikat -150 €

Alla datum

  • Datum:
   Tue Jul 02 2019
   Längd:
   22 dagar
   Boende:
   Resort
   Från:
   Helsinki
   3 545 kr
   Ord. pris 3 695 kr