Empowering young people since 1958!
En försmak av paradiset

Språkresa till Bali

Oavsett om du är ute efter avkoppling på stranden, äventyr i ett tropiskt paradis eller en chans att träffa människor från hela världen, kan du hitta det på våra språkresor på Bali. Häng med oss på en oförglömlig resa och upptäck mer än vad du hade kunnat föreställa dig på denna fascinerande destination.

Highlights

  • Indonesiens bästa surf
  • Härligt tropiskt klimat
  • Unika hinduiska tempel och kultur
  • Fantastiska platser för dykning
  • Otroliga omgivningar
  • Den imponerande vulkanen Mount Agung

Anmäl dig till ett infomöte

Kontakta oss

Surf & Yoga på Bali

Våra kurser på Bali är mer än bara språkresor. De ger dig chansen att simma, surfa och dyka vid de vackra stränderna, vandra, klättra och utforska den frodiga regnskogen och vulkaner, samtidigt som du tränar dina språkkunskaper tillsammans med nya vänner från hela världen. Våra kurser på Bali kombinerar hälsa och personlig utveckling, och fokuserar på surf, yoga och fitness samtidigt som du lär dig mer om dig själv och andra. Genom spel, aktiviteter och utflykter utforskar du helt unika platser och vidgar dina vyer. Du kommer varje dag förbättra din engelska genom att använda språket i vardagliga situationer och när du kommunicerar med dina nya internationella vänner. Våra språkresor på Bali är helt unika upplevelser som du kommer minnas för resten av ditt liv.

Att bo på Bali

På vår språkresa på Bali bor du på Puri Saron Seminyak, en 4-stjärnig anläggning i en av de mest populära destinationerna på Bali. Seminyak är känt för sina vackra stränder, otroliga solnedgångar, bra restauranger och resorter i världsklass. Hotellet Puri-Saron andas lyx och avkoppling på det typiskt balinesiska sättet, med fullt utrustade rum, uteservering, lounge och ett läge alldeles vid stranden.

Aktiviteter

Du kommer delta i massor av roliga aktiviteter under din tid på Bali och du kommer vara med om ett riktigt äventyr. Du kommer klättra i den aktiva vulkanen Mt. Batur vid soluppgången, åka på delfinsafari i Singaraja, shoppa på fantastiska marknader i Kuta, och självklart lära dig surfa vid nåra av världen bästa stränder. Du får också chansen att lära känna de andra resenärerna vid STS grillfest på stranden, sandslottstävling och strandfester. Det kommer inte finnas en tråkig stund på din språkresa på Bali!

Tillval

Om du är ute efter ännu mer äventyr kan du lägga till STS Explorer Pass till din resa och få tillgång till extra aktiviteter och utflykter. I Explorer Pass på Bali får du vara med om en oförglömlig tredagsarsresa till världsberömda Gili Islands. Efter att det blev ett paradis för backpackers är det nu en självklar plats att besöka när du åker till Indonesien. Du spenderar tre dagar på stranden där du kan snorkla och upptäcka de färgglada korallreven. Om du vill kan du också testa på dykning, en chans du inte vill missa.

Om Bali

När du tänker på Bali föreställer du dig antagligen ett frodigt tropiskt paradis med gyllene stränder och otroliga solnedgångar. Ja, du har inte fel. Bali har allt detta, och så mycket mer. Här blandas många olika kulturer, språk och människor med ett fascinerande historiskt arv och traditioner. Landskapen är dessutom mer mångsidiga än vad de flesta tror, med vulkaner, sagolika vattenfall och fantastiska risfält. Det finns mer att upptäcka på Bali än stränderna, så öppna dig själv för nya möjligheter.

Snabbfakta

Språk: Balinesiska, Indonesiska
Invånare: 4.2 miljoner
Valuta: Indonesiska Rupiah (Rp)
Landskod: +62

Att resa till Bali

Din resa till Bali är säkert lång, men det är alltid enkelt att resa med STS. Vår personal möter dig på din flygplats och stöttar dig under hela resan. När du har landat tar våra privata bussar dig direkt till resorten så du kan göra dig hemmastadd och börja njuta av Bali. STS-ledare finns alltid närvarande på Bali och följa med på alla aktiviteter och utflykter för att se till att du har allt stöd som du behöver på ditt äventyr i paradiset.

Sammanfattning

Våra språkresor till Bali kombinerar allt som du kan drömma om under en perfekt sommar: en tropisk miljö, boende på en förstklassig resort, nya vänner från hela världen och äventyr runt varje hörn. Du kan också utmana dig själv att testa nya saker som du kanske aldrig föreställt dig, och du återvänder hem med ett nytt självförtroende. Oavsett om det är yoga, surf eller sandslottsbyggande, så kommer du lämna Bali med både nya kunskaper och vänner och massor av minnen som du bär med dig för resten av livet.