Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Vi bryr oss om din trygghet. Sommarens språkresor skjuts fram till 2022. Läs mer
En försmak av paradiset

Språkresa till Bali

Oavsett om du är ute efter att koppla av på stranden, äventyr i ett tropiskt paradis eller att träffa människor från hela världen så kan du hitta det på våra språkresor till Bali. Häng med oss på en oförglömlig resa och upptäck mer än vad du hade kunnat föreställa dig på denna fascinerande destination.

Highlights

  • Indonesiens bästa surfning
  • Underbart tropiskt klimat
  • Unik hinduisk kultur och tempel
  • Fantastiska platser för dykning
  • Otrolig natur
  • Vandra upp för en vulkan

Våra program

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Surf & Yoga på Bali

Våra kurser på Bali är mer än bara språkresor. Du kan simma, surfa och dyka vid de vackra stränderna, vandra, klättra och utforska den frodiga regnskogen och vulkaner – samtidigt som du tränar dina språkkunskaper tillsammans med nya vänner från hela världen. Våra kurser på Bali kombinerar hälsa och personlig utveckling och inriktar sig på surfning, yoga och fitness samtidigt som du lär dig mer om dig själv och andra. Genom spel, aktiviteter och utflykter utforskar du helt unika platser och vidgar dina vyer. Din engelska kommer att förbättras varje dag genom att du använder språket i vardagliga situationer och när du pratar med dina nya internationella vänner. Våra språkresor till Bali är helt unika upplevelser som du kommer minnas för resten av ditt liv.

Att bo på Bali

Du kommer att bo på The Studio Bali, en privatvilla som ligger i Kuta – en av de mest populära platserna på Bali. Kuta är känt för sina vackra stränder, otroliga solnedgångar, bra restauranger och hotell i världsklass. Villan andas lyx och avkoppling på det typiskt balinesiska sättet, med fullt utrustade rum, uteservering, lounge och ligger precis vid stranden.

Aktiviteter

Du kommer delta i massor av roliga aktiviteter under din tid på Bali och du kommer vara med om ett riktigt äventyr! Du kommer klättra upp på Mount Batur – en aktiv vulkan – i soluppgången, snorkla i Blue Lagoon Candi Dasa, besöka en vattenpark, en kulturpark och vandra bland apor i Monkey forest. Du kan också testa på olika fysiska aktiviteter som yoga, CrossFit, rafting och självklart lära dig surfa vid några av världens bästa stränder. Du får även möjlighet att lära känna de andra resenärerna vid STS Beachparty, grillfester och andra kvällsaktiviteter. Det blir inte en tråkig stund på din språkresa på Bali!

Tillval

Om du är ute efter ännu mer äventyr kan du lägga till STS Explorer Pass till din resa och få tillgång till extra aktiviteter och utflykter, som t ex en oförglömlig heldagsutflykt på en katamaran. Du kommer att glida över det turkosa vattnet och göra flera stopp under dagen för att snorkla bland koraller och bara njuta av solen. Dagen avslutas med en middag på stranden i solnedgången. Det ingår även en utflykt till Uluwatu Temple – ett tempel belägen på en klippa 70 meter över havet som bjuder på en oslagbar utsikt och intressanta statyer. Du kommer även att besöka en kaffeplantage för att provsmaka några av världens mest färska kaffesorter och lära dig om produktionen, samt tillbringa en dag på Bukits vackra stränder. Du kommer inte att vilja hoppa över någon av dessa fantastiska aktiviteter som ett Explorer Pass erbjuder.

Om Bali

När du tänker på Bali får du kanske en bild av ett grönskande tropiskt paradis med gyllene stränder och otroliga solnedgångar. Ja, du har inte fel. Bali har allt detta, och så mycket mer. Här blandas många olika kulturer, språk och människor med ett fascinerande historiskt arv och traditioner. Landskapen är dessutom mer mångsidiga än vad de flesta tror, med vulkaner, sagolika vattenfall och fantastiska risfält. Det finns mer än stränder att upptäcka på Bali, så var öppen alla möjligheter.

Snabbfakta

Språk: Balinesiska, Indonesiska
Invånare: 4.2 miljoner
Valuta: Indonesiska Rupiah (Rp)
Landskod: +62

Att resa till Bali

Din flygresa till Bali blir lång, men det är alltid roligt och enkelt att resa med STS. Vår personal möter dig på flygplatsen och finns till din hjälp under hela resan. När du har landat tar våra egna bussar dig direkt till ditt boende så du kan göra dig hemmastadd och börja njuta av Bali. STS-ledare finns alltid till hands på Bali och de följer med på alla aktiviteter och utflykter för att se till att du har allt stöd som du behöver på ditt äventyr i paradiset.

Sammanfattning

Våra språkresor till Bali kombinerar allt som du kan drömma om under en perfekt sommar: En tropisk miljö, boende i en privat villa, nya vänner från hela världen och äventyr runt varje hörn. Du kan utmana dig själv att testa nya saker som du kanske aldrig skulle kunna föreställa dig, och du kommer hem igen med ett nytt självförtroende. Oavsett om det är yoga, surfning eller till och med att bygga sandslott, så kommer du lämna Bali med både nya kunskaper och vänner och massor av minnen som du bär med dig för resten av livet.