Summer Academy
För dig mellan 10–19 år
+46 771-20 20 40
En försmak av paradiset

Njut livet på Bali

På Bali får du det hela. Du möter nya härliga vänner och övar din engelska. Upplever mängder av aktiviteter, med surfing, yoga och strandliv. Har ett program fyllt med utflykter, kulturella upplevelser och mycket annat roligt och spännande.

Och allt detta på en ö som är världsberömd för sin skönhet. Dina ledare från STS finns hela tiden där för dig, och du kommer att älska varje sekund.


Välj kurs – Bali

2000 kr rabatt

Bali Surf & Yoga

Från 34 995 kr

1-Resort-Hotel-Pool-Beach-Bali-AdobeStock_188853 (2).jpg

En resort vid stranden

Du kommer att bo på Puri Saron Resort, precis vid den vackra stranden Seminyak. Där finns en pool alldeles vid havet och en vacker trädgård med många sorters tropisk grönska och ett överflöd av exotiska växter. Ni bor två i varje rum, och har helpension.

Läs mer om ditt boende

1-Surfing-Palms-Bali-iStock_000007228090.jpg

Maxa din resa!

Få ut det mesta av din resa till Bali! Med STS Explorer Pass kommer din resa att fyllas med ännu fler roliga aktiviteter och utflykter.

Läs mer om STS Explorer Pass i Bali

Fakta om Bali

Språk: Under resan talar vi engelska men det officiella språket på Bali är indonesiska (balinesiska
Ålder: 15–19 år
Invånare: 4,2 miljoner
Valuta: Rupiah
Simning: Perfekta stränder och en härlig pool
Sommartemperatur: 28° C
Shopping: Bali är inte direkt känt för sin shopping men Kuta har många bra shopping-gallerior, marknader och lokala shoppinggator.

En fantastisk beach resort

Du, dina ledare och medresenärer bor på Puri Saron Resort som ligger precis vid stranden i Seminyak på södra Bali. Du delar rum med en annan student. Där finns en pool alldeles vid havet och en vacker trädgård med många sorters tropisk grönska och ett överflöd av exotiska växter.

1-Resort-Hotel-Pool-Beach-Bali-AdobeStock_188853 (3).jpg

Alla måltider är inkluderade i priset. Du äter frukost på resorten och lunch och middag på ett café tvärs över gatan. Naturligtvis finns det kostnadsfritt wi-fi, ganska perfekt eftersom detta är en plats som du verkligen kommer att vilja visa upp i dina flöden på sociala media.

Det lokala språket är indonesiska men dina ledare, medresenärer, hotellpersonal, guider och sportinstruktörer talar alla engelska, så fast det inte finns några språklektioner så kommer du att få massor av språkträning.

Aktiviteter som ingår

På vår äventyrsresa till Bali ingår det massor av spännande och roliga aktiviteter. Vad sägs om surf, yoga och forsränning? Alla aktiviteter leds av engagerade och erfarna ledare från STS.

9 surflektioner

Med STS på Bali får du möjlighet att bli en riktig surfare. Efter nio lektioner kommer du surfa som ett proffs! Surflektionerna äger rum på Rip Curl School of Surfing på den vackra stranden Seminyak Beach. På lektionerna ingår allt du behöver:

 • Moderna surfbrädor
 • Engelskspråkiga lärare
 • All nödvändig utrustning: hjälm, surfskor och flytväst
 • Surfkläder: surfshorts, leggings och våtdräkt
 • Handduk, vatten, förfriskningar, solskydd, surfyogi zinc
 • Livräddare

12 yoga- eller fitnesslektioner

Vill du slappna av samt förbättra din andning och balans, eller röra på dig och känna hjärtat slå snabbare? Välj om du vill delta på 12 yoga- eller fitnesslektioner under din resa till Bali. Vi tränar i moderna lokaler där allt kontrolleras av erfarna proffs. Ett svettigt träningspass eller ett avslappnande yogapass är verkligen det bästa sättet att börja dagen på, speciellt eftersom du kan ta ett bad i havet direkt efteråt.

3-dagars utflykt till Singaraja Sambangan

Vi åker på en oförglömlig resa till vackra Singaraja Sambangan. Detta är en resa full av roliga aktiviteter och utflykter. Vi åker till en kaffeodling, besöker ett zoo, åker på delfinsafari, njuter av Sambangan Secret Garden Waterfalls och äter middag med balinesisk dans. Det kommer även finnas tid till att snorkla och slappa på stranden. Kan det bli bättre?

Shopping i Kuta

Vi spenderar en eftermiddag i Kuta, där shoppingen är fantastisk. Här finns det en blandning av lokalt hantverk och outlet-butiker med kända surfmärken som Billabong och Quicksilver. Här har du en perfekt möjlighet att köpa presenter till familjen, och kanske lite souvenirer till dig själv.

Beach Party

Dina STS-ledare anordnar härliga partyn på stranden, där vi äter god mat, lyssnar på musik och har det roligt tillsammans.

8-Mount-Batu-sunrise-Bali-AdobeStock_175972526 (1).jpg

2 dagar i Batur

Vi besöker den vackra vulkanen Mount Batur under en tvådagars utflykt. Vi går upp tidigt på morgonen för att njuta av soluppgången under en vandring vid vulkanen. Vi besöker dessutom de varma källorna och den lokala byn för att se hur invånarna bor.

Forsränning

Har du testat forsränning någon gång? I vilket fall, så har du något roligt framför dig. Forsränning är en häftig utomhusaktivitet där man använder uppblåsbara flottar för att ta sig runt i en fors eller något annat vattendrag. Det är en otroligt rolig aktivitet, perfekt för dig som älskar spänning.

Filmkväll: Open Air

Kan du tänka dig något mer drömlikt än att titta på film rakt under stjärnorna? Vi njuter av en utomhusbio och tittar på film tillsammans.

Grillkväll

Dina STS-ledare kommer anordna grillkvällar på stranden där det bjuds på massor av god mat. Prata med dem om det är något speciellt som du vill testa så försöker de ordna det.

Spel och aktiviteter

Varje dag ordnar dina STS-ledare massor av roliga aktiviteter för dig och resten av språkresegruppen. Vi spelar spel, har quizkvällar, talangshower och mycket annat. Dessa aktiviteter brukar uppskattas av våra studenter, och vi kan garantera att det blir mycket skratt. 

Om Bali

Bali är en grön och tropisk ö, full med liv och vackra saker att se. Ön är vacker, vänlig, full med myter och så lätt att bli förälskad i. Den andas lugn och harmoni. Överallt ser du blomsterdekorationer och vackert dekorerade offerkorgar.

1-oyatur_temple-Bali.jpg

Balis fantastiska natur blandar gröna terrasser för risodling, täta djungler, vackra stränder och ett blått hav med vita skummande vågor. Denna lilla och älskade ön erbjuder surfing i världsklass, dykning bland vackra koraller, vandring och forsränning, såväl som att bestiga vulkaner. 


8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg 1_Malta_FernandezCruise_DSC_7141.jpg

Beställ en kostnadsfri broschyr

Klassisk språkresa, äventyrsresa, sportresa eller lifestyleresa? Läs om hela utbudet i vår inspirerande broschyr!

Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  Resan kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Språkresor – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Språkresor här

  Äventyrsresor – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och äventyr.

  Läs mer om Äventyrsresor här

  Sportresor – den här resan fokuserar på din favoritsport. Om du väljer Sportresor kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Sportresor här

  Lifestyleresor - den här resan fokuserar på din favorithobby eller om du bara vill åka iväg och få lite egen fritid.

  Läs mer om Lifestyleresor här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

Öppet må–to 9–19, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Education AB Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Education AB Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Education AB 1958–2018