Språk- och ungdomsresor 13–19 år
Vi bryr oss om din trygghet. Sommarens språkresor skjuts fram till 2022. Läs mer
Fantastisk omgivning och kultur

Språkresa till Indonesien

Indonesiens vackra natur, kulturella mångfald och tropiska väder gör landet till den perfekta platsen för en oförglömlig resa. Du kan lära dig mer än bara engelska på vår språkresa till Indonesien: upptäcka spännande platser, lära dig surfa och växa som världsmedborgare tillsammans med andra internationella resenärer.

Vart vill du resa?

Omdömen

Anmäl dig till ett infomöte

Beställ kostnadsfri broschyr!

Beställ vår broschyr nu och läs allt om STS Språkresor, våra destinationer och tiden utomlands som kommer att bli ditt livs största äventyr!

Lär dig engelska i Indonesien

Indonesien är förmodligen inte den första platsen du kommer att tänka på när det kommer till att lära sig engelska. Men våra resor till detta vackra land är det perfekta sättet att kombinera en fantastisk solsemester med språkträning. Våra kurser i Indonesien fokuserar på hälsa och fitness, men de är också utformade så att du kan träna på din engelska i vardagliga situationer med dina STS-ledare, andra studenter och alla människor du träffar. Du tränar både kropp och själ när du tränar surf, yoga, fitness och är med på andra aktiviteter, spel, och utmaningar på olika fantastiska platser.

Att resa till Indonesia

Indonesien är förmodligen långt hemifrån, men vi finns här för att göra resan så enkel och säker som möjligt. Oavsett var du reser från möter vi dig på din flygplats och stöttar dig under varje steg på vägen. Vår passionerade och erfarna personal kommer se till att du får allt stöd du behöver före, under och efter att du anlänt, håller dig sällskap och ser till att du har roligt.

Om Indonesien

I Indonesien bor över 260 miljoner människor (den fjärde största befolkningen på jorden), 300 etniska grupper och 700 språk. Den fascinerande blandningen av människor och kulturer gör att landet inte är likt något annat. Det är också ett stort land, bestående av över 17 000 öar som sträcker sig över 5000 kilometer. Det är ett varierat landskap med vulkaner, frodig regnskog och gyllene stränder. Vi kan lova att du alltid kommer ha saker att göra i Indonesien.

Indonesien

Invånare: 264 miljoner
Yta: 1.9 miljoner km2
Huvudstad: Jakarta
Språk: Indonesien, Javanesiska, Balinesiska, och 700 fler
Valuta: Indonesiska Rupiah (Rp)
Landskod: +62

Väder och klimat

Eftersom Indonesien ligger så nära ekvatorn förändras inte klimatet speciellt mycket under året. Det kan variera mer beroende på höjd, med något svalare temperaturer uppe i bergen. Men det mesta av landet täcks av tropiskt regnskogsklimat med varma temperaturer året runt, i genomsnitt 26-28 °C. Glöm inte att ta med dina badkläder, solglasögon och massor av solskydd.

Sammanfattning

Våra kurser i Indonesien är inte som typiska språkresor. Du får en unik blandning av en avslappnande semester och äventyr, samtidigt som du lär dig nya saker om dig själv. Du kommer utmana dig själv att nå nya höjder, träffa nya människor från andra delar av världen och njuta av en resa som du kan skryta om för dina vänner i flera år framåt. Ta chansen att lära dig nya saker, vidga dina vyer och spendera en oförglömlig sommar på en av världens mest spektakulära platser.