Språkresor
+46 771-20 20 40
European Tour

En Euro Trip!

Gå upp i Eiffeltornet, käka en röd korv på Tivoli i Köpenhamn och glid runt på kanalerna i Venedig i en gondol. Häng med på en 21 dagar lång oförglömlig äventyrsresa genom 12 länder. Du får genom mängder av upplevelser ett roligt och effektivt sätt att öva din engelska och du kommer att skaffa massor av nya vänner.

Våra bekväma turistbussar tar dig till platser som Berlin, Bryssel, Paris, Budapest och Wien. Du får äta belgiska våfflor, italiensk glass och franska crepes. Du får bada i Adriatiska havet, rulla genom de majestätiska schweiziska Alperna och skrika på Disneylands berg-och dalbanor. Och bäst av allt - Alla aktiviteter ingår!

Din undervisning sker på vägen tillsammans med dina internationella vänner, ni skapar ert eget klassrum. Tack vare den internationella mixen kan du även snappa upp nya ord från andra språk än engelska. Det kan inte bli bättre!

Boendet under resan

Du bor på flera olika hotell och vandrarhem under resan. Det är nya boenden nästan varje natt, eftersom du alltid är på resande fot.

De 5 bästa höjdpunkterna under resan

 • Tivoli i Köpenhamn
 • Båttur på kanalerna i Amsterdam
 • Eiffeltornet och Disneyland i Paris
 • Gondoltur i Venedig
 • Nattpromenad i Prag

Se hela resplanen här

STS Roadtrip

Äventyrliga resor med fokus på upplevelser, roliga sevärdheter och häftiga städer. Vi reser med buss och övar tillsamans på språket under resans gång. Vi ser allt från Disneyland i Paris till ljuvliga stränder i Italien.

Ålder: 14–19 år
Skoltimmar/dag: Inga lektioner

Datum och priser

Hämtar närmaste flygplats
 • Avresa:
  2018-06-23
  Längd:
  21 dagar
  Från:
  Göteborg
  38 495 kr
 • Avresa:
  2018-06-23
  Längd:
  21 dagar
  Från:
  København
  38 495 kr
 • Avresa:
  2018-06-23
  Längd:
  21 dagar
  Från:
  Luleå
  38 495 kr
 • Avresa:
  2018-06-23
  Längd:
  21 dagar
  Från:
  Stockholm
  38 495 kr
 • Avresa:
  2018-06-23
  Längd:
  21 dagar
  Från:
  Umeå
  38 495 kr

Detta ingår

Flygresa och ledare
Boende, hotell/halvpension
Eiffeltornet, Louvren, Disneyland (Paris)
Resa i gondol (Venedig)

Valfria tillägg

STS T-shirt

Inspirationsträffar

 • 27/8 18:00 | Online - Åk på språkresa nästa sommar!
 • 29/8 18:00 | Stockholm - Träffa oss!
 • 30/8 18:00 | Göteborg - Träffa oss!
 • 3/9 18:00 | Malmö - Träffa oss

2_Eurotour_STSLS1.jpg

Resplan för European Tour

European Tour börjar och slutar i Köpenhamn, Danmark. Resplanen är full av intressanta, spännande och roliga upplevelser längs vägen. Våra erfarna ledare ser till att din roadtrip blir fantastisk och oförglömlig.

Alla stopp under resan

2_Salik_EuroTour_1.jpg

Internationell mix

Det här är vår mest internationella språkresa. Du reser tillsammans med människor från hela världen, genom 12 olika länder och upplever fler olika språk och kulturer under resan. Beställ en gelato på italienska, fråga efter vägen till Eiffeltornet på franska eller snappa upp lite tyska i Berlin.

Information om European Tour

Språk: Engelska
Ålder: 14–19 år
Invånare: Cirka 730 miljoner
Valuta: Euro (de flesta länder)
Simning: Lido di Jesolo vid Adriatiska havet
Sommartemperatur: 20–27 °C
Shopping: Fantastisk i storstäderna

”European Tour är en resa jag kommer att minnas under hela mitt liv. Alla i min grupp var så roliga och snälla och vi hade en så bra sammanhållning som gjorde resan till den bästa möjliga!
Amy Sonia
European Tour

E-post

1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg 1_Oxford_Christchurch_5150_2012.jpg

Kontakta oss idag

Vill du veta mer om våra resor eller hitta resan som passar just dig bäst? Kontakta oss så hjälper vi dig!

8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg 8-Phone-Women-AdobeStock_118224614.jpg

Vi ringer upp dig

Om du har frågor eller vill att vi ska kontakta dig kan du lämna ditt telefonnummer, så ringer vi upp dig så fort som möjligt!


Frågor & Svar

 • Vad för slags språkresor finns det?

  En språkresa kan kombineras på olika sätt. STS-koncepten är:

  Classroom – på den här språkresan har du lektioner på förmiddagen eller eftermiddagen och roliga aktiviteter och utflykter under resten av dagen.. Den här resan kan kombineras med sportkurser (eller kurser i fotografering och mode) på flera av våra destinationer. För den här restypen erbjuder vi också intensivkurser och kurser som är särskilt utvecklade för personer med dyslexi.

  Läs mer om Classroom här

  Adventure – det här är en mycket populär språkresa som inte innehåller vanlig traditionell inlärning. Den här kursen är fylld av aktiviteter, utflykter och andra roliga saker. Vi erbjuder till exempel Coast to Coast – ett äventyr där vi åker genom 12 stater i USA och stannar vid många spännande platser.

  Läs mer om Adventure här

  Lifestyle – den här resan fokuserar på din favorithobby eller intresse. Om du till exempel gillar fotboll, fotografering eller surfing kan du kombinera det med en språkresa. Om du väljer Lifestyle kan du få ut det mesta av din språkresa genom att kombinera ditt intresse med engagerande och lärorika lektioner.

  Läs mer om Lifestyle här

 • Kan jag bo med min kompis?

  Absolut, vi placerar kompisar och syskon som vill bo i samma värdfamilj, samma gäller för boende på resort och campus. Det är dock väldigt viktigt att du meddelar oss om detta i god tid innan, gärna när du bokar din resa. Upp till fyra vänner eller syskon kan bo tillsammans.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur bokar jag?

  Steg 1 - Välj Destination

  Steg 2 - Välj bland kurser och aktiviteter på ditt valda resmål.

  Steg 3 - Boka! 

  Psst! Du vet väl om att du även kan välja att räntefritt avbetala din resa? Se här

 • Hur ser språklektionerna ut?

  Det känns definitivt inte som de vanliga språklektionerna hemma. Våra lärare tar hänsyn till att du befinner dig i det land där språket talas. Vi gör olika gruppövningar och aktiviteter och allt sker tillsammans med dina nya vänner från hela världen. Dina läxor kan exempelvis vara att berätta för dina klasskamrater om middagen du och din värdfamilj hade igår kväll.

 • Kan vem som helst åka på en språkresa med er?

  Vi gör allt i vår makt för alla att kunna åka på sin drömresa. Det är därför viktigt att du informerar oss om du har några sjukdomar, allergier eller funktionshinder. Med den här informationen i åtanke kan vi hitta en lösning som passar dig perfekt. Vi har värdfamiljer som har erfarenheter när det gäller till exempel diabetes och allergier, och som är väl informerade när det gäller läkemedel, kost och olika livsstilar.

  Läs mer under bokningsinformation

 • Hur mycket kan jag lära mig?

  Eftersom du är omgiven av språket överallt – hemma, i skolan och på fritiden, lär du dig hela tiden. Det som du lär dig i klassrummet är bara en del av utbildningen. Du får även lära dig mycket när du övar språket efter skolan, när du umgås med din värdfamilj, när du shoppar eller när du köper glass.

  Läs mer om STS Progressive Learning

Ring oss+46 771-20 20 40
Öppet må–to 9–18, fr 9–17 Mer information

Besök oss
STS Språkresor Göteborg
Kyrkogatan 48 – NK-huset
411 08 Göteborg
STS Språkresor Stockholm
Kindstugatan 1
111 31 Stockholm

© STS Student Travel Schools AB 1958–2017