Empowering young people since 1958

Ackrediteringar

Våra skolor och program har fått ett flertal ackrediteringar från internationellt erkända organisationer. Dessa ackrediteringar fungerar som garantier för att våra program uppfyller kvalitetsstandarder när det gäller hantering, resurser, miljö, undervisning, välfärd och vård. STS är också medlem i flera rese- och utbildningsföreningar, vilket innebär att vi stöds av ett pålitligt nätverk av partners i branschen.

STSs ackrediteringar och föreningsmedlemskap:

BritishCouncil150.png

British Council

Våra språkkurser i Storbritannien tillhandahålls av vårt partnerföretag Bayswater, som är ackrediterat av British Council, världens mest respekterade ackreditering för Language Travel. Att vara ackrediterat av British Council är en kvalitetsstämpel som säkerställer att våra kurser, material, personal och boende uppfyller de höga standarder som fastställts av rådet.
www.britishcouncil.org

alliance.png

Alliance

The Alliance fungerar som en samlad offentlig röst för internationella utbildningsutbyten och kulturella utbyten i USA.
www.alliance-exchange.org

CSIET.jpg

CSIET

Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) är en ideell förening med uppdrag att garantera kvaliteten på internationella utbildningsresor och utbyten för ungdomar på High School-nivå. STS har varit medlem i många år.
www.csiet.org

nzcie-logo.png

NZCIE

STS är en inledande medlem av Nya Zeelands Council för interkulturell utbildning, som syftar till att främja internationell fred, förståelse och välvilja genom att hjälpa människor att utveckla de färdigheter som krävs för att leva i en globalt beroende och kulturellt mångfaldig värld genom att uppleva livet i ett annat land och samhälle. Medlemskapet i NZCIE är beroende av att vara ett godkänt EPO, som har undertecknat det New Zealand Ministry of Educations Code of Practice for the Pastrol Care of International Students och accepterar NZCIE-principerna för god praxis för interkulturell utbildning.
www.nzcie.org.nz

QEAC_M725.png

QEAC

STS har tilldelats en certifiering av Certified Certified Education Counselors Certification. Som kvalificerad utbildningsagent har STS erkänts för att ha visat förståelse för Australian Qualifications Framework, Regulations and Legislation och ett starkt åtagande att rekrytera studenter.