New Online Courses: Travel to London from home

Ackrediteringar

Våra skolor och program har fått ett flertal ackrediteringar från internationellt erkända organisationer. Dessa ackrediteringar fungerar som garantier för att våra program uppfyller kvalitetsstandarder när det gäller hantering, resurser, miljö, undervisning, välfärd och vård. STS är också medlem i flera rese- och utbildningsföreningar, vilket innebär att vi stöds av ett pålitligt nätverk av partners i branschen.

STSs ackrediteringar och föreningsmedlemskap:

BritishCouncil150.png

British Council

Våra språkkurser i Storbritannien tillhandahålls av vårt systerföretag Language Study Centers, som är ackrediterat av British Council, världens mest respekterade ackreditering för Language Travel. Att vara ackrediterat av British Council är en kvalitetsstämpel som säkerställer att våra kurser, material, personal och boende uppfyller de höga standarder som fastställts av rådet.
www.britishcouncil.org

English-UK.png

English UK

STS är medlem i English UK, den nationella föreningen för engelskspråkiga centers. English UKs medlemmar måste bli godkänna i ackrediteringsinspektioner i Storbritannien, ett system som drivs och utvecklats med British Council, som insisterar på högkvalitativ vård och undervisning.
www.englishuk.com

alliance.png

Alliance

The Alliance fungerar som en samlad offentlig röst för internationella utbildningsutbyten och kulturella utbyten i USA.
www.alliance-exchange.org

CSIET.jpg

CSIET

Council on Standards for International Educational Travel (CSIET) är en ideell förening med uppdrag att garantera kvaliteten på internationella utbildningsresor och utbyten för ungdomar på High School-nivå. STS har varit medlem i många år.
www.csiet.org

WYSE_EliteMember.png

WYSE Travel Confederation

World Youth Student & Educational (WYSE) Travel Confederation är en ideell förening bestående av arrangörer av ungdoms- och studentresor. De arbetar för att stödja den globala industrin och föra samman organisationer som tillhandahåller tjänster för ungdomar som reser för att studera, arbeta och utvecklas.
www.wysetc.org

UNOSEL_logo.jpg

UNOSEL

The National Union of Educational, Linguistic and Language Training Organisation (UNOSEL) i Frankrike är en förening som samlar språkkurser, sommarläger och skolutbildningsorganisationer, som alla måste uppfylla kraven på Unosel-märkningen för att bli medlem.
www.unosel.org

nzcie-logo.png

NZCIE

STS är en inledande medlem av Nya Zeelands Council för interkulturell utbildning, som syftar till att främja internationell fred, förståelse och välvilja genom att hjälpa människor att utveckla de färdigheter som krävs för att leva i en globalt beroende och kulturellt mångfaldig värld genom att uppleva livet i ett annat land och samhälle. Medlemskapet i NZCIE är beroende av att vara ett godkänt EPO, som har undertecknat det New Zealand Ministry of Educations Code of Practice for the Pastrol Care of International Students och accepterar NZCIE-principerna för god praxis för interkulturell utbildning.
www.nzcie.org.nz

QEAC_M725.png

QEAC

STS har tilldelats en certifiering av Certified Certified Education Counselors Certification. Som kvalificerad utbildningsagent har STS erkänts för att ha visat förståelse för Australian Qualifications Framework, Regulations and Legislation och ett starkt åtagande att rekrytera studenter.