Ackrediteringar

Våra skolprogram och kurser har fått många ackrediteringar från välkända internationella organisationer. Dessa ackrediteringar används som en garanti för att våra kurser håller hög kvalité inom ledarskap, resurser, miljö, undervisning, lärare, välmående och omsorg. STS är också medlem i ett flertal rese- och utbildningsföreningar, vilket innebär att vi är en del av ett pålitligt nätverk av partners i branschen. Här nedanför finner du en lista över STS ackrediteringar och tillhörigheter.

British Council

BritishCouncil150.png

Våra språkkurser i England tillhandahålls av vårt systerföretag Language Study Centres som är ackrediterat av British Council, världens mest respekterade ackreditering för språkresor. Att vara ackrediterad av British Council är en kvalitetsstämpel som vi är stolta över, då den säkerställer att våra kursplaner, kursmateriel, personal och boenden uppfyller de höga standarder som fastställts av British Council.

English UK

English-UK.png

STS är medlem i English UK, den nationella föreningen för engelska språkcenters. English UK:s medlemmar måste få godkänt på deras ackrediteringsinspektioner, ett system som drivs och utvecklats av British Council, som insisterar på högkvalitativ omsorg och undervisning.

Alliance

alliance.png

The Alliance är en förening som fungerar som en samlad offentlig röst för internationella utbildnings- och kulturutbyten i USA.

CSIET

CSIET.jpg

The Council on Standards for International Education Travel (CSIET) är en non-profitorganisation som engagerar sig i kvalitén på internationella utbildningsresor och utbyten för ungdomar på gymnasienivå. STS har varit listade här i många år.

WYSE Travel Federation

WYSE_EliteMember.png

The World Youth Student & Educational (WYSE) Travel Confederation är en non-profitorganisation för ungdoms- och studentresor. De ägnar sig åt att stödja den globala industrin och koppla ihop organisationer som tjänar unga människor som reser i syfta att studera, arbeta och utvecklas.

UNOSEL

UNOSEL_logo.jpg

The National Union of Educational, Linguistic and Language Training Organisation (UNOSEL) i Frankrike är en organisation som förenar företag som arrangerar språkkurser, sommarläger och pedagogiska skolresor, som alla måste uppfylla kraven på Unosel-märkningen för att kunna bli medlem.

QEAC

QEAC_M725.png

STS har tilldelats en certifiering av Qualified Education Agent Counsellors Certification som kvalificerad utbildningsagent, detta innebär bevisad förståelse för Australian Qualifications Framework, Regulations and Legislation och ett stort engagemang att rekrytera studenter.