Empowering young people since 1958

Den stora anledningen till varför du ska starta din resa med STS!

Thu Apr 20 2017

Att röra på sig kan vara en utmaning, vare sig det gäller att resa sig ur soffan, knyta på sig löparskorna och ge sig ut i spåret, eller att packa väskorna och flytta till ett land där man inte känner någon. Det är bekvämt att vara där man är. Soffan är mjuk och skön, chipsskålen inom räckhåll och alla vänner är hemma och bara en bussresa bort.

Varför krångla till det genom att röra på sig? För att det är värt det så klart!

Tänk dig den känslan – fast att ha den genom hela livet. Stolthet, styrka och glädje. You did it! Du reste dig ur soffan, lämnade staden och upplevde ett äventyr som inget annat kan mäta sig mot. Din självkänsla blev bättre, du blev starkare och suget att röra sig framåt ökade bara mer och mer. Det är vad som händer våra studenter. De blir ostoppbara. De kan alltid se tillbaka på när de som unga tog steget, sprang ut i världen och kom tillbaka som större, bättre och lyckligare människor. Vad som än händer kan ingen ta ifrån dem resan de gjorde och det har de alltid med sig.

Ta steget idag och börja din egen resa. Vi på STS hjälper dig och är med dig före, under och efter din resa. Du har allt att vinna, och inget att förlora – precis som med det där träningspasset du funderar på att skjuta upp till imorgon.

Start your journey med STS!