Empowering young people since 1958
STS Ambassadör

  Bli ambassadör för STS

  STS’ ambassadörsprogram ger dig som tidigare, eller nuvarande, STS-student möjligheten att dela dina erfarenheter med andra ungdomar. På så sätt hjälper du andra att ta steget mot att åka på ett eget äventyr. Tänk dig att få dela dina fantastiska upplevelser med andra och samtidigt få ta del av vårt bonusprogram. Kan man ha ett bättre jobb?

  Utvecklas som person, inspirera andra och ha kul!

  Några av de populäraste ambassadörsaktiviteterna är att dela inspirerande historier och representera STS vid event och mässor. Vissa ambassadörer organiserar egna event, intervjuar blivande utbytesstudenter, delar ut flyers eller tar tillsammans med sin familj emot en utbytesstudent som kommer till Sverige. Du väljer själv hur aktiv du kan och vill vara. Du kommer att kunna utveckla din sociala förmåga såväl som dina presentations- och organisationsförmågor. Du kommer ha kul samtidigt som du får värdefulla erfarenheter och meriter för framtiden.

  Bli STS-ambassadör

  Dela dina erfarenheter, utvecklas som person, inspirera andra och ta del av vårt bonusprogram. Som STS-ambassadör blir du en del av oss som jobbar för att fler unga ska få möjligheten att åka utomlands och utvecklas på ett high school-utbyte. Anmäl ditt intresse idag och bli STS-ambassadör!