Discover You - in a new language
STS Ambassadör

  Bli ambassadör för STS

  STS ambassadörsprogram ger dig som tidigare eller nuvarande STS-student möjligheten att dela dina erfarenheter med andra ungdomar. Du blir en del av ett globalt nätverk och får dela dina erfarenheter genom roliga och utvecklande aktiviteter. Förutom att få ny kunskap, träffa massa människor i samma ålder och bli en del av STS, får du fina belöningar och priser!

  Några av de populäraste ambassadörsaktiviteterna är att dela inspirerande historier och representera STS vid event och mässor. Vissa ambassadörer organiserar egna event, ger ut flygblad eller tar tillsammans med sin familj emot en utbyteselev som kommer till Sverige för ett high school-år.

  Utvecklas som person, inspirera andra och ha kul!

  Det är fantastiskt roligt att höra våra studenter berätta om sina upplevelser. Nu kan du dela med dig till andra och hjälpa dem ta steget mot att åka på ett eget äventyr. Tänk dig att få dela dina fantastiska upplevelser med andra och samtidigt få betalt för det. Kan man ha ett bättre jobb?

  Du väljer själv att vara precis så aktiv du kan och vill. Det är den perfekta fritidsaktiviteten eller deltidsjobbet för dig som älskar kulturutbyten och resor. Du kommer att utveckla massvis med kunskaper som är bra att ha i framtida arbetsliv, såsom en god sociala förmåga samt bra presentations- och organisationsförmågor. Genom att regelbundet prata med andra ungdomar, delar du din egen resa, historia och upplevelser till många nya människor. Allt detta ger dig värdefull erfarenhet och goda meriter för framtiden.

  Bli en del av ett globalt nätverk med missionen att få ungdomar att växa och stärkas via utbildning och kulturellt utbyte.

  Bli STS-ambassadör

  Dela dina erfarenheter, tjäna poäng, vinn priser, utvecklas som person och inspirera andra. Anmäl ditt intresse idag och bli STS-ambassadör.