STS Education
Since 1958

Bli ambassadör för STS

STS ambassadörsprogram ger dig som tidigare eller nuvarande STS-student möjligheten att dela dina erfarenheter med andra ungdomar.

2017-New-T-Shirt_5615 (1).jpg
Bli en STS-ambassadör och inspirera andra att göra samma äventyr som du!

Som ambassadör för STS blir du del av ett globalt nätverk och du får dela dina erfarenheter genom roliga och utvecklande aktiviteter. Förutom att få ny kunskap, träffa massa människor i din ålder och bli en del av STS, får du fina belöningar och priser!

Några av de populäraste ambassadörsaktiviteterna är att dela inspirerande historier i sociala medier och att representera STS vid event och mässor. Vissa ambassadörer organiserar egna event, ger ut flygblad eller tar tillsammans med sin familj emot en utbyteselev som kommer till Sverige för ett high school-år.

Ha kul, utvecklas som person, få fina priser och inspirera andra – som STS-ambassadör!

Efter varje ambassadörsaktivitet du utför tjänar du ”journey points” som kan användas i utbyte mot presentkort och priser. Ju mer aktiv du är, desto fler priser och utmärkelser får du. Du kan också tjäna pengar genom att vara ambassadör på deltid. Tänk dig att få dela dina fantastiska upplevelser med andra och samtidigt få betalt för det. Kan man ha ett bättre jobb?

Du väljer själv att vara precis så aktiv du själv vill. Det är den perfekta fritidsaktiviteten eller deltidsjobbet för dig som älskar kulturutbyten och resor. Du kommer att utveckla massvis med kunskaper som är bra att ha i framtida arbetsliv, såsom en god sociala förmåga samt bra presentations- och organisationsförmågor. Genom att regelbundet prata med andra ungdomar, delar du din egen resa, historia och upplevelser till många nya människor. Allt detta ger dig värdefull erfarenhet och goda meriter för framtiden.

STS ambassadörer har kontakt med andra ambassadörer som också varit iväg utomlands med STS. De får dessutom in en fot hos STS och får möjlighet att jobba på olika STS-resor och kontor runt om i världen. Bli en del av ett globalt nätverk med missionen att få ungdomar att växa och stärkas via utbildning och kulturellt utbyte. Bli en STS-ambassadör!

Bli STS-ambassadör

Dela dina erfarenheter, tjäna poäng, vinn priser, utvecklas som person och inspirera andra. Anmäl ditt intresse idag och bli STS-ambassadör.

Jag har varit utomlands med STS*

Här kan du läsa mer om hur STS hanterar dina personuppguifter enligt STS Integritetspolicy.


E-post