Discover You - in a new language

  Bästa kunder och besökare,

  Under de senaste veckorna har ett intensivt arbete pågått för att hitta en lösning för fortsatt verksamhet. På grund av de omfattande konsekvenser coronapandemin haft på resebranschen, tappade STS Education AB 2/3 av omsättningen under 2020 och ansökte därför om konkurs för sitt svenska bolag i början av augusti. Nu är det klart att bolaget får nytt liv och återupptar verksamheten omgående.

  Parallellt med det arbetet har vi fokuserat på att situationen inte ska drabba befintliga kunder. Många av våra studenter har nu påbörjat sin resa utomlands som planerat och kommit till rätta i sina nya värdfamiljer.

  FAQ

  • Jag ska åka iväg på mitt High School år inom några veckor. Kommer jag att kunna åka?
   Ja, nu jobbar vi intensivt med våra avresande studenter och kommer att jobba för att du ska komma iväg som planerat.

  • Jag har redan anlänt till min destination. Kommer jag att få behålla mig kontaktperson på STS?
   Ja, vi finns här för dig och våra mottagande organisationer är inte påverkade utav tidigare situation. Våra kollegor och partners utomlands kommer att ta hand om dig på bästa möjliga sätt.

  • Jag har bokat min resa för 2021. Kommer jag att kunna resa?
   Ja, vi kommer att fortsätta jobba för att din resa ska kunna genomföras som planerat och håller dig uppdaterad med information.

  Vi kommer naturligtvis att återkomma med mer information löpande och ni kan alltid vända er till oss med eventuella frågor.

  Vi är så glada och överväldigade över allt det stöd ni visat oss i denna situation – stort tack från hela STS teamet!