För studenter 14–18 år

High school USA – live event

Plats: Göteborg
Datum och tid: 21 Oktober 2023, 15:00 - 18:00

Funderar du på att tillbringa en termin eller ett läsår utomlands med STS, som utbytesstudent i USA? Nu har du möjlighet att möta oss personligen, på hotell Scandic Rubinen i Göteborg, för att få svar på allt du kan undra över.

Att mötas på nätet är bra, men att göra det personligen kan kännas bättre. Nu kan du träffa STS medarbetare, både från USA och Norden, för att höra dem berätta allt du vill veta om ett utbytesår med STS i USA.

Mötet kommer att fokusera på vårt Classic-program. STS High School Classic är det traditionella utbytesprogrammet för high school, som de flesta av våra studenter väljer.

Du får också höra om allt du kan göra på din fritid och vilka resor du kan vara med på. Vi kommer naturligtvis också att svara på alla frågor du kan ha. Det här kan bli början på en fantastisk tid i ditt liv!

Informationsmöte börjar kl 15:00, på Hotell Scandic Rubinen, Kungsportsavenyen 24, Göteborg. Därefter är det mingel och möjlighet till personlig rådgivning. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Anmäl dig till mötet genom att fylla i och skicka in formuläret här nedanför!

Anmälan