Nya äventyr utomlands

Om du inte kan få nog av resor så har vi goda nyheter för dig! Fortsätt din utbildning med STS Study Abroad. Följ med oss ut i världen och få ännu en chans att växa som människa och hämta kunskap från en ny kultur. Du kanske redan har ett nytt land på din lista?

Vårt erbjudande till dig som har rest med STS

Vi skulle bli väldigt glada att få välkomna dig tillbaka för att fortsätta upptäcka världen med oss. Därför får du, som före detta student med STS High School, 5000 kr rabatt på programavgiften om du väljer att studera med STS Study Abroad. Ange koden STSRETURNEE när du ansöker.

Ansök nu

Fortsätt studera utomlands

Vill du studera marketing på Hawaii, fashion i London eller fitness i Australien? Låt studier på ett college eller universitet utomlands bli nästa steget i din utbildning. Det kommer inte bara att hjälpa dig att förbättra ditt CV, utan också att växa som person genom nya kulturella erfarenheter, bättre språkkunskaper och ett större personligt nätverk. En termin, ett läsår eller en hel examen, berätta för oss vad du vill uppnå och vi kommer att hjälpa dig att nå dit.

Precis som med våra high school-program karaktäriseras Study Abroads utbildningar av ett noggrant urval av destinationer och skolor, säkra arrangemang och personlig vägledning från din ansökan tills du är hemma igen.

Läs mer om STS Study Abroad

Vårt erbjudande till dig som STS High School-student

Vi skulle bli väldigt glada att få välkomna dig tillbaka, för att fortsätta upptäcka världen med oss. Därför får du, som före detta student med STS High School, en rabatt på 3 000 kr på programavgiften om du väljer att studera med STS Study Abroad.

Kontakta oss så berättar vi hur!