Vår tidigare student Axel berättar allt om USA!

Tue Apr 11 2017

Axel var high school-student i USA med STS under 2011/2012. Idag jobbar Axel med vårt high school-program på vårt Sverigekontor där han dagligen hjälper studenter komma utomlands. Eftersom att Axel själv var i USA under sitt utbytesår har det även blivit hans specialområde och vi vågar nästan garantera att han har svar på alla dina frågor.

Därför tänkte vi att varför inte sammankalla till en workshop där du får ställa alla dina frågor om just high school-år i USA och inte bara prata med en expert, utan även en tidigare STS student.

Vi ställde frågan varför Axel valde att åka med STS, så här svarar han:

"Min syster bodde i USA några år tidigare än mig och när vi hälsade på henne, jag såg hur bra hon själv hade de under sitt utbytesår blev jag sjukt taggad att själv åka iväg. STS var den organisation som jag och min familj kände oss mest trygga med, därav valet"

Vi frågade Axel om hans bästa minne från sin tid i USA, så här svarar han:

"Det är svårt att välja mitt bästa minne eftersom mitt år i USA var det bästa i mitt liv, men bland de bästa minnena var att träffa så många härliga vänner och vara del av så många sporter i skollagen som jag var, t.ex. fotboll, baseboll och golf. "

Vill du träffa Axel och prata mer om high school i USA? Anmäl dig på vår onlineträff!