Skillnaden mellan High School Classic och High School Select

Thu Jan 18 2018

Oavsett vilket land och high school-program du väljer kommer det vara en alldeles speciell känsla att gå genom korridorerna i din nya skola och att träffa klasskompisarna och lärarna för första gången. På ditt high school-utbyte utomlands kommer du att få oförglömliga minnen, dela en massa skratt och träffa många nya människor. Nedan kan du läsa om de två high school-programmen som STS erbjuder och se vilket av dessa som passar just dig bäst.

STS High School Select

Är det viktigt för dig att kunna påverka ramarna för ditt utbytesår? Du kanske drömmer om att bo nära havet eller i en speciell stad. Du kanske vill fördjupa dig i ett särskilt skolämne eller bli bättre på din favoritsport. I så fall ska du välja High School Select – vårt program där du har valmöjligheter att välja område och en skola som erbjuder de ämnen och aktiviteter som är viktiga för dig. Då vi skräddarsyr programmet just för dig ber vi dig kontakta oss för att få priser.

Vi erbjuder High School Select i:

STS High School Classic

High School Classic är det traditionella utbytesprogrammet som de flesta av våra studenter väljer. Det är ett perfekt program för dig som längtar efter ett genuint high school-år där vi matchar dig med en noggrant utvald värdfamilj och skola. Vi erbjuder vårt High School Classic-program på 16 destinationer. Priser hittar du under varje destination.

Intresseanmälan

Om du är intresserad ber vi dig göra en intresseanmälan så ringer vi upp dig för att berätta mer om hur allt fungerar. Du är också varmt välkommen att komma upp och besöka vårt kontor i Göteborg, chatta med oss på vår webb eller ringa oss på 0771 – 20 20 40.

Informationsmöten

Vi kommer snart till en stad nära dig, men vill du inte vänta till dess kan du anmäla dig till ett av våra många onlinemöten. Se alla våra möten här!

Ansök

Ansökningar för avresa hösten 2018 är öppna till och med 31 mars 2018. Du som redan vet var du vill åka ansöker snabbt och enkelt genom att först välja destination och sedan klicka dig vidare.

Missa inte chansen att göra 2018 till ditt bästa år någonsin!