För studenter 14–18 år

  Nu är Emma hemma från sitt äventyr i USA

  Thu Sep 06 2018

  Nu minns säkert Emma från intervjun vi gjorde med henne innan hon åkte på sitt utbytesår till USA. Nu är hon hemma i Sverige och berättar för oss vad utbytet har gett henne, om aktiviteterna i skolan – och hur det är att gå på prom!

  Namn: Emma Åkeson
  Ålder: 18 år
  Hemstad: Kalmar
  På utbyte i: Arkansas 17/18

  Hur känns det att vara hemma?

  Mycket blandade känslor, såklart är det skönt att vara tillbaka hos familjen och vänner i Sverige, men samtidigt saknar jag min familj i vänner och USA nu!

  Hur var det att gå på en riktig amerikansk prom?

  Drömmigt! Jag blev även bjuden av min date till ytterligare en Prom så fick gå på två vilket var fantastiskt! Det var precis som på film, fina klänningar, blommor runt handleden och en enda stor fest där alla ens kompisar är samlade och glada!

  Skulle du rekommendera studenter att engagera sig i sporter och andra aktiviteter på skolan?

  Definitivt! Jag träffade mina bästa vänner genom fotbollen och musikalen där och skulle verkligen rekommendera att man engagerar sig! Främst för att man får många kompisar, och för det andra så är det bara så himla annorlunda med sporter och anda aktiviteter i skolan! Jag var bara med i 2 stycken olika, som tog upp väldigt tid, men jag önskar att jag hade testat på ännu mera!

  Vad har ditt High School-år gett dig?

  Oj det går knappast att beskriva det med ord! Jag har växt väldigt mycket som person, samtidigt som jag fått minnen och vännen för livet! Det var det roligaste året i mitt liv och jag rekommenderar alla att åka!

  Skulle du vilja bo utomlands igen?

  Ja definitivt! Just nu är planen att gå klart gymnasiet i Sverige och sen tillbaka till USA för att gå på college där!

  Tack så mycket Emma, vad roligt att du ville dela med dig.

  Vill du veta mer om hur det är att gå på High School i USA? Läs här!

  Ring oss på 0771-20 20 40 så hjälper vi dig att hitta din drömdestination.