Japan – världens coolaste high school-destination

Mon Sep 25 2017

Fartfyllda storstäder med moderna byggnader och ny teknologi blandat med traditionell japansk kultur och historia. Japan är välkänt för sina kontraster! Finns det ett coolare ställe att tillbringa sitt high school-utbyte på? Förmodligen inte!

Japan har ett enormt utbud av affärer och designbutiker i massiva köpcenter. Landet är trendsättande inom en mode- och popkultur som tonåringarna älskar, både ungdomar från Japan men också resten av världen. Du kanske kommer vara ovan till en början då stilen skiljer sig mycket från den skandinaviska, men vi lovar att du snart kommer att älska den.

I de gränslösa, innovativa städerna märker du snabbt av Japans arv. Trots sin futuristiska tankegång bevaras landets äldre värderingar och kultur, vilka fortfarande har en stor betydelse i dagens moderna samhälle. Att uppleva några av Japans fantastiska tempel, palats, trädgårdar, marknader med traditionell mat och teceremonier, kommer definitivt ge dig mersmak av Japans unika kultur och historia.

Andra saker typiska för Japan är dess rikliga mängd varuautomater – som finns överallt och innehåller allt du kan tänka dig! I Japan finns dessutom butiker fulla av roligt godis och snacks av många olika smaker. Att gå på marknad är alltid en intressant upplevelse med street food, konst, hantverk och souvenirer.

Ditt high school-år i Japan kommer vara som ingen annanstans i världen. Åk dit för en sann unik och äkta japansk upplevelse. Ansök idag för att komma iväg hösten 2018!