För studenter 14–18 år

  Anmäl dig till vårt High School-event!

  Thu Jul 04 2019

  I september kommer vi att bjuda in representanter från flera skolor där du kommer att kunna ställa alla frågor du har hur det är att plugga utomlands, i just det landet och just den skolan. Även våra egna experter – som själva har varit STS-studenter – är på plats för att lotsa dig rätt och hitta den utbildning och skola som passar just dig bäst.

  Undrar du kanske hur det är att bo i en annan familj, hur ansökningsprocessen ser ut, vilka betyg som krävs, hur det är med hemlängtan och vad du än kan komma på – passa på och ställ alla frågor du vill!

  Ett high school-år är så mycket mer än bara studierna. När du är iväg kommer du inte bara få uppleva en riktig high school-anda, utan även en andra massa andra coola saker som du aldrig skulle fått uppleva på gymnasiet här hemma!

  Oavsett var du tillbringar ditt high school-år så kommer det finnas många sporter och aktiviteter som du kan vara med på, både i och utanför skolan. Vill du kanske spela ett instrument, vara med i fotbollslaget eller prova på att surfa?

  Under året kommer du att träffa nya vänner, kliva utanför din komfortzon och uppleva en helt ny värld än den hemma. Bli den spännande och intressanta utbytesstudenten i din nya hemstad, och upplev en bal och examen precis som på film. Ett high school-år utomlands gör dig mängder med erfarenheter rikare!

  Save the date, klicka på antingen Göteborg 24/9 eller Stockholm 26/9 och anmäl dig idag!